dissabte, 1 d’agost del 2009

TESTIMONIS DE CÀRREC !!!!










TESTIMONIS DE CÀRREC !!!!!!!!!!!

INCENDI D'HORTA







Veure enllaç amb la Vanguardia:

http://www.lavanguardia.es/sucesos/noticias/20090801/53756272103/varias-pruebas-del-accidente-de-los-bomberos-fallecidos-son-hallados-por-los-familiares-lleida-horta.html





Som Solidarnosc, mai mentim, mai ens rendim. Coneixem molt bé el que vol dir viure sota un govern dit d’esquerres.

Fa pocs dies preguntàvem: Què es cremava al Parlament?? No obteníem resposta. Perdó, obteníem una resposta anònima que dóna fe , de l’ànima ètica dels seguidors del Governs polonesos :
Ens responia:
Els intel·lectuals honrats i la premsa lliure han canviat d'amos, ara ja no os obeeixen a vosaltres. Per cert, tant que parleu de dignitat, potser seria bo que deixéssiu de furgar en la podridura com els carronyaires per rendibilitat política. “Sindicat clandestí de lluitadors honrats i solidaris”?. Més aviat sindicat grog impulsat per Foment de Treball i els seus portaveus Convergents sota l’auspici de Sant Mas i el seu Bisbe Duran; els guàrdies blancs del somatén de Catalunya; el sindicat groc de pistolers del Lliure i del Baró Köenning. MORI CAMBÓ!! VIVA LA COMUNA!!
30 / juliol / 2009 18:41

La Vanguardia, demostra que encara tenim premsa lliure. Avui diumenge publica un article prou clarificador. Es fa algunes preguntes que nosaltres ens fèiem. Agraïm http://ebrediputats.blogspot.com/ la difusió que en fan del nostre post però els demanaríem que respectin la nostra independència. No neutralitat. Davant d’un regim uniformador autoproclamat d’esquerres, Solidarnocs no pot ser neutral. No ho som.

Per això:
Ens refermem, ACUSEM al conseller Saura i a aquells que eren responsables de l’operatiu a Horta de no voler la VERITAT.
Ens refermem, en l'asseveració que testimonis presencials escoltaven el crit de S.O.S :XARLY OO, XARLY OO i no trobava resposta. On era el delegat?? On interior??

Ens refermem, que els hidroavions demanaven coordenades. Sense resposta o resposta molt tardana.

Ens refermem, en que cas de ser veritat que un helicòpter va fer salvaments, tenir preparats dos helicòpters podia haver evitat la catàstrofe.

Ens refermen, que l’alcalde , els altres alcaldes, els regidors i tot el poble d’Horta són testimonis: Va haver-hi relaxament i descoordinació .

Afirmem, que si la tragica mort de 5 persones hagués afectat a una empresa d’Horta, o a l’ajuntament , avui l’empresari o l’alcalde estarien als jugats!! Si hagués afectat a un govern d’altre color polític l’escàndol seria majúscul. Saura, ICV , ERC , PSC demanarien dimissions... sinó presó. Recordeu??

Afirmem, que tot el poble d’Horta , alcaldes, regidors , diputats són testimonis. Si TESTIMONIS DE CÀRREC !!!

Demanem!!. Que davant la capacitat manipuladora del Govern dit d’esquerres , els internautes tinguem més capacitat que ells i en fem difusió de l'opinió dels testimonis!!!!

Visca Polònia. Polònia només pot ser si és lliure.
SOLIDARNOSC.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou los MIKel BLOMWIST CATALANS. El TITOL: EL GOVERN QUE NO ESTIMAVA ELS BOMBERS!!!!
GOVERN: CABRONS!!!!

Joaquin ha dit...

Que hagi hagut una desgracia com es la mort de sinc persones no vol dir necessàriament que hagin responsables.

La manipulació d'uns es combat amb la manipulació d'altres? ( vatros ).....Pos endavant les atxes!!!!!

Per cert, manipular i fer el fantasma cobrant es lamentable, però fer-ho sense cobrar ( suposo ).......a mes es trist.

El millor que podríeu fer es posar-vos en contacte amb la Cope, que encara parlen de l'incendi de Guadalajara.

Mc Calan ha dit...

Efectivament Joaquin: que hagi hagut una desgracia com la mort de cinc bombers igual vol dir que hi ha irresponsables...Es el que el jutjat te l’obligació d’esbrinar...

Anònim ha dit...

Manipulació? aqui pregunten .La veritat a ningú fa mal, si fan públiques les gravacions és manipular?? Joaquin que donin les gravacions i fi del problem!!

Anònim ha dit...

Joaquin poder es tracta de posar-se en contacte amb la SEr que encara parlen de Trillo!! No et fot, l'esquerra vos volen muts i ells cridant!!

Anònim ha dit...

Soc el de VIVA LA COMUNA!!. Veig que, pel que sembla, el meu comentari us va “agradar”.
En primer lloc deixeu-me dir que us he de donar la raó en una qüestió, i es en que “la premsa lliure ja no us obeeix a vosaltres”. Rectifico, sempre queda algun estomac agraït com és La Vanguardia (-Grup Godó- Malgrat que al 2007 van ser acomiadats el seu director Lluís Oliva i el cap d’informatius de les seves empreses audiovisuals, ambdós amb reconeguda afinitat amb CIU) que té memòria (o es el redit?) i se’n recorda dels 12,5 milions d’euros que el vostre grup li va donar en forma de subvencions, contractes i subscripcions el 2003, últim any que vareu estar al govern, així com dels 175.000 exemplars diaris que li compraveu (10% de les seves ventes) davant dels, per exemple, escarits 125 exemplars de El Periodico. En aquest cas la considereu premsa lliure per que diu el que voleu sentir, si no estaria “venuda” com la resta que dona una informació que no us agrada o que no ho posa en grans titulars a primera pàgina dia rere dia per a que vosaltres pugueu anar traient el pertinent suc a l’assumpte, en plan COPE, com diu un comentarista.
Sobre la meva ànima, no cal que patigueu, ja està condemnada des de fa temps al purgatori (mentre tant, i abans no m’arribi l’hora, utilitzo el cilici).
Sobre si soc seguidor del govern Polonés, no sé de on ho traieu. Ho es que els que discrepem de vosaltres estan amb el govern?
Sobre el crit MORI CAMBÓ!! VISCA LA COMUNA!! Dir-vos que es la frase amb la que Àngel Pestaña i Salvador Seguí van clausurar un míting en el que van centrar el seu discurs en rebatre unes afirmacions fetes per Cambó a Madrid sobre la situació a Barcelona. I per cert, es referien a la COMUNA de París.
Dit això, també jo em reafirmo en dir que la vostra premsa groga em produeix vòmit (ho sento no trobo una paraula més suau per qualificar-lo). Potser estaria bé que deixéssiu treballar l’autoritat competent en matèria laboral per a que investigui l’accident.
Ja se, ja se ... si no diu el que voleu també estarà venuda.

Joaquin ha dit...

Anònim 22:03, si tu vols comparar els fets i responsabilitats de l'incendi de Guadalajara amb els fets i responsabilitats del Yak 42, allà tu.
Ah, a la Cope també solen parlar ( ara ja no tant ) del Carmel i del 3 %. Que et sembla?

Anònim ha dit...

Amic de la Comuna et sorprendria qui forma part del sindicat Solidarnosc. No ens sorprenen les teves lliçons d’història. La COMUNA De Paris?? Ah!!! va ser Paris.. Sempre ens quedarà Paris oi? Sabem distingir al primer cop d’ull la superioritat moral ètica i cultural d’ànimes sensibles com la teva. Se’ns en foten un rave les teves conviccions religioses. Ara, ens rendim a la superioritat ètica i històrica dels “Solidaris” front als pistolers del Sindicat Lliure. Ens permetràs però que reneguem de les morts que van provocar uns i altres. Ah ! Bonaventura Durruti!! Quina cosa parlant d’un incendi a Horta. El fals baró Koenning , Salvador Segui , Angel Pestaña , la “teva” premsa groga (et refereixes al Periodico?) . El teu vòmit i la teva interpretació de la Historia. La veritat històrica, o poder histèrica?. Eduardo Mendoza i la Canadiense. La Setmana Tràgica. Quanta cultura eh? I tot per no voler entendre que el que es demana és allò que tu dius demanar. Una investigació laboral, dius? . Si, una investigació , que es va negar al Parlament, 5 morts i tot era impecable. Per això hem parlat. Una investigació independent. No feta pels mateixos que estan sota sospita de relaxament i que des de el primer moment ho han volgut tapar. Una investigació feta, encarregada pel Parlament. Fins i tot una investigació encarregada per exemple a un sindicat no fet de comandaments. Que et semblaria encarregar-li a la CNT. Ho signem.
Que creus que diria Durruti , el Noi o Ascaso: defensarien l’actuació impresentable de Saura?? De veritat?? Ai, ai aquesta animeta tant poc critica amb un poder que t’obnubila. Investigació, ja!!!
No ho firma Solidarnosc , ha estat redactat per un sol afiliat.

Lech Walesa ha dit...

No pasarán

Cansat de tanta merda ha dit...

Enlloc de defensar aferrisadament aquesta que vosaltres anomeneu premsa llire com es la Vanguardia, el que podrieu fer com a sindicat lliure es escriure algun post sobre els 90 acomiadements de preveu du a terme La Vanguardia mitjançant un ERO del tot injustificat. Llàstima que no estesseu recolzant la vaga dels seus treballadors, que no se us veigues a les concentracions a l'avda. de la Diagonal ni a les realitzades a les seus de l'empresa del Pallars.
Com diu el comentarista anterior sou un sindicat groc i vertical que només defensa els interessos de la patronal que no deixen de ser els vostres. Això sí, amb catalunya al cor ... i a la butxaca.
Esquirols!!!

Anònim ha dit...

Ai , ai ai cansat de tanta merda.. que et veiem "nervos" , no donem abast a tot. Defensar l'empresa de la vanguardia'? no home els escrits!!!.Vam estar a la protesta de la NISSAN i no et vam trobar!! Esquirolet!!! Treu la banya al sol que se't veu el culettt !!! Una miqueta d'humor que a Polonia li és imprescindible...pel fret saps??

Anònim ha dit...

cuando las barbas del vecino veas cortar ...
Si mai et trobes al carrer amb la marca de la sola de la sabata del teu venerat amo marcada al teu cul (això fins hi tot els hi pot passar als esquirols com vosaltres) ves buscant un sindicat de veritat, encara que ja serà massa tard. I si estaveu a la protesta de la NISSAN ho devieu fer d'incognit, perque alli no us va veure ningú.

Anònim ha dit...

Per que no vas mirar, no hi ha pitjor cec que el que no vol veure, o és beure??

Anònim ha dit...

Me cago’n l’hòstia, tota la vida d’esquerres i militant de CCOO i aquí discutint de floritures ideològiques, Si a mi em passes lo dels bombers voldria que el meu sindicat em defenses i demanes més seguretat i una investigació com cal i resulta que qui ho fa són dos ninyatos diputats de dreta i els meus semblen reaccionaris que justifiquen lo injustificable. No, mai votaré CIU però vos juro que no em veureu votar gilipolles com los que mos manen. Hasta els collons de xiquets mimats. Tenen' raó INVESTIGACIO per DIGNITAT. Doneu-vos vergonya i defenseu lo que és just!!!

Joaquin ha dit...

Massa estrident per ser real...
No cola.

Anònim ha dit...

Estrident?? gilipolles , estridents són 5 companys morts!!No cola ?? Que ha de colar ?? DE que te'n fots , com se nota senyorito que no t'afecta a tu!! pos si!! Soc de CCOO, NO EM VEUREU MÉS A VOTAR.Cerute lo que vulguis, capullo , ni saps ni vols saber lo que es just , per tu és un joc de politiquilla!! 5 morts!! mal parit i ten fots!!!

Anònim ha dit...

No soc bomber, soc un treballador i afiliat al sidicat COO des de fa més de 20 anys.
Aquests son uns dies tristos per la clase treballadora, els treballadors estem de dol, 5 companys morts en accident laboral es una desgràcia per la familia treballadora, com ho es sempre una mort o accident greu de qualsevol treballador de qualsevol àmbit. Caldrà esperar i veure que sen despren de tot plegat, de la investigació del Jutjat, de la investigació que es de suposar que la Inspección de Trabajo y Seguridad Social haurà engegat i finalment d'aquesta investigació interna que ha ordenat el Departament.
Mentres tant, estaria bé que alguns polítics ens deixeseu estar amb el dol i sobretot li deixeseu estar als familiars dels difunts. Ja hi haura tems de demanar responsabilitats a qui corespongui, si es que correspon. Tot el demés només es política del més baix nivell, però baix, molt baix. Tant que em produeix vergonya aliena per alguns que s'anomenen diputats.

Anònim ha dit...

Ei! Ei! Ei! No mos envalentonem que això és Polonia!! I aqui parlem , no depen de "natros" , per tant certa distancia que ningú vol , ni és responsable de res. En tot cas opinions , són opinions....

UN SINDICALERO POLONES

Anònim ha dit...

Si jo també tinc mols anys de militància i certa experiència sindical i política coincideixo en que són dies tristos pera la classe treballadora , molt , molt tristos. Infinitament tristos . per començar , dieu ja hi haurà temps .. Sabeu qui va demanar discutir-ho ara al Parlament.. SAURA. Clar els diputats devien callar o serien acusats de fer política Baixa, molt baixa. Tothom va coincidir que l’actitud dels diputats de l’oposició és prudent fent les preguntes i propostes adients. Una comissió d’Investigació. El que ja no és tant adient i és baix, molt baix , jo diria que repugnant és que algun sindicats vulgui tapar-ho deixant passar tremps. Qui va marcar el ritme va ser Saura convocant al Parlament la sessió per informar i discutir. Si a un empresari o a un govern de una altre color li passa això els “sindicaleros” que avui demanen silenci.. estarien esganyitan-se i cridant . Veuríem pancartes als balcons, Volem saber!! Volem la veritat!! Govern Irresponsable!!! i es personarien als Jujats. De fet ja ho em vist . O és que no tenim memòria!!!

Baixesa?? Si baixesa!!! moral ètica i personal, dels que demanen silenci i terra al damunt. Política Si!! Política per fer callar!! El treball dels diputats es la transparència i no el silenci. No diré a qui voto , és indiferent la veritat no te color, però no és CiU . M’és igual si em creieu. La meva pregunta és a qui li fa por la veritat a qui li fa por una comissió d’investigació.
Tot lo que faci un govern d’esquerres ha d’estar perdonat per ser d’esquerres. Democràcia , sindicat?? Els sindicats teníem
Que demanar una comissió d’investigació i voler estar presents.
Tristesa infinita per als treballadors avui ningú els defensa. í a qui els defensa se’l vol desqualificar Baixesa, si baixesa total!!!

Joaquin ha dit...

ESTRIDENT: Que no s'acorda gens amb el to general, que fa una impressió violenta.
Havies començat el teu comentari dient: "Me cago’n l’hòstia". Ara veig que apart de fer un comentari estrident no ets mes tonto perquè no t'entrenes. Voler anar d'obrer emprenyat i curt de gambals continua sense colar.
Peró per si fossis realment curt de gambals, dir-te que el " no cola" era pel to del comentari que, per desmesurat, no cola.

Anònim ha dit...

Joaquin el que no cola ets tu. Vas entrant als blogs i llences afirmacions algunes falses, cap verdadera.. Pots posar en qüestió a qui vulguis però acceptaràs amb mi que també et poden posar en qüestió a tu. No seràs alcalde de Batea ?? Per que parlant de tontos del cul com tu dius jo ja en conec un que de casualitat li diuen Joaquim

Anònim ha dit...

SOC L'ESTRIDENT JOAQUIN , no et contestare no tu mereixes!! Nome´s un consell de tonto: Argumenta viu!!!

Joaquin ha dit...

Anem be: Ara ja no has insultat!!!.

L'anterior anònim ( tres minuts abans que l'estrident, quina casualitat ) en canvi si que fa afirmacions atrevides. M'acusa d'entrar als blogs i de llençar afirmacions falses. I la teva, d'afirmacio, quan dius que entro als blogs, quins?, quan?.
Potser si que no ets massa llarg, algú pot creure que m'amagaré vaig un nick amb el mateix propi nom?. No veus que el que dius te el mateix rigor com si jo digués que tu ets Xavier Pallares ( mira, rima i tot ).
Vinga va, camina que no et banyes.

Anònim ha dit...

Joaquim quedes ben retratat aquí i allí i als blogs que entres , et contradius. Parles d’insults i el teu post insulta i desqualifica, el primer diu “fantasma cobrant... o sense” desprès“ tonto del cul”, dius. Veus fantasmes per si un post és tres minuts abans o desprès. Total desvies l’atenció del debat i no aportes res de res.
Entenc la passió del debat, però fill l’has desfet per no dir res ,res. I si !! Entres a blogs i escrius i tu saps a quins oi que si?? I a tots intentes distorsionar el debat: El debat és en torn a l’incendi i al silenci oficial. Uns demanem Investigació i altres silenci. Ah i m’agradaria ser Xavier Pallares , en lloc de discutir aquí ho faria al Parlament.

Joaquin ha dit...

Saps que em passa? que tans d'anònims m'estic desorientant. Ja se que anònims ho som tots, però si et poses un nick o em contestes en nom del bloc com sembla m'ho dius i ens aclariment millor, no creus?.

En la meva primera participació, benvolgut anònim, intentava donar la meva opinió. Quan he dit " la manipulació d'uns" m'estava referint clarament a les hipòtesis sobre la manipulació del govern i volia dir que no es correcte contraposar altres manipulacions. Quant deia " manipular cobrant em referia al govern o Saura i quan ho contraposava als que no cobren, irònicament deia " suposo". Si això es insultar i desqualificar, tu no saps res d'això. Per tant jo no en desvio cap d'atenció i recordo que quan he dit a un "altre" estrident ( monumental insult ), aquest m'ha contestat:

"Estrident?? gilipolles , estridents són 5 companys morts!!No cola ?? Que ha de colar ?? DE que te'n fots , com se nota senyorito que no t'afecta a tu!! pos si!! Soc de CCOO, NO EM VEUREU MÉS A VOTAR.Cerute lo que vulguis, capullo , ni saps ni vols saber lo que es just , per tu és un joc de politiquilla!! 5 morts!! mal parit i ten fots!!!
Resumint: gilipolles, senyorito, capullo i mal parit i el que es EXTRAORDINÀRIAMENT mes greu, que me'n foto dels cinc morts. Valga'm Deu, quina calumnia.
Si desprès de llegir això no puc dir que " no ets mes tonto ( no del cul )perquè no t'entrenes" tu mateix. No passa res, La llei de l'embut tota la vida ha funcionat.
A veure si en nom de la veritat, m'ho pots negar.

Ah, una ultima cosa, el tercer quart i cinquè comentari, sense tenir cap intercomunicació entre ells tenen una diferencia de cinc i tres minuts respectivament. Dis-me casafantasmes, però estadísticament es impossible que això sigui així en un bloc on no hi han 1.000 visites diàries.

Al meu poble diem: Si no vols/eu pols no vagis a l'era