dijous, 30 de juliol del 2009

QUÈ ES CREMAVA AL PARLAMENT??!!


Som un blog sense massa història ni pretensions. Quasi un espai auxiliar, subordinat a altres. Polònia és la nostra passió. Som Solidarnosc!! Som un sindicat clandestí, de clandestins a una terra clandestina. Lluitadors, honrats i solidaris. Les injustícies ens enerven. Som pocs però ben avinguts i tenim molta, molta informació.

Maleïts els injustos!! Encara que dominin la terra!!!

Avui necessitem desemmascarar una injustícia. Tenim les claus i coneixem els racons.


Parlem de l’incendi d’Horta!!

Començarem pel final. És la clau:

Ahir alguna cosa es cremava al Parlament. Era un incendi important. Tan important que per intentar apagar-lo es van concentrar uns 40 comandaments del cos de bombers, responsables del SEM, càrrecs sindicals. Mai un lloc de comandament havia vist una concentració tal. L’incendi era important. Hi havia més comandaments dels bombers que parlamentaris.
Què es cremava??

Solidarnosc tenim la resposta: Es cremava la cadira dels responsables, dels comandants i la del conseller. Estaven allí per previndre accidents, ni ells ni el conseller podien prendre mal!! .

Una estratègia perfecta: El sospitós, els responsables de no haver coordinat, de no haver previst les conseqüències tràgiques de l’incendi d’Horta signen un informe que els exculpa, alhora que exculpa al conseller i als polítics responsables. El conseller llegeix l’informe. Es refugia en un informe tècnic. S’apodera de la figura dels bombers i afirma sense vergonya que, qui posi en dubte l’informe, posa en dubte la professionalitat dels bombers. 40 comandaments l’avalen.

No va haver descoordinació. Qui ho afirma? Els que eren els responsables de coordinar. Incendi apagat!!! Jutges i part i..... ai del que parli!!!

HORTA DIA D:


Anem a Horta , el dia D:

Els bombers, el cos de bombers estaven donan-t'ho tot per tal d’apagar el foc. Confiant amb els seus jefes, amb els seu comandament. La cosa anava bé. Tots van obeir les ordres. Grans professionals.

Al lloc de comandament, al contrari que al Parlament, hi havia més veïns i alcaldes que comandants. Millor dit, en un “momento dado”, no hi havia cap comandant efectiu.

Tenim molta informació i volem compartir-la. Diuen que a un incendi prop del d’Horta, fa pocs anys es va presentar una situació problemàtica. L’incendi pujava descontrolat i embravit per un vent canviant de més de 40 km hora un dia de 37º . Calia parar-lo a una carena de difícil accés. En cas de no parar-lo, darrera la carena s’obria una massa boscosa, que amb el vent i la calor implicaria un incendi immens. Aquells dies, un dirigent comunista havia acusat al govern de fomentar els incendis (ho podem provar, Solidarnosc mai enganya). Els GRAF es van dirigir a la carena, pujant singles i barrancs. El Cap de Bombers al Lloc de comandament, va cridar al Delegat del govern i el va informar de la situació. Li va dir: no podem estendre mànega d’aigua , si el foc salta la carena.... serà immens. Tenim 10 homes experts i valents que són capaços de parar-lo, estan a punt d’arribar dalt del single. Només tenim un problema , si el vent puja , si el foc els atrapa, no podem , no tenim mitjans per evacuar-los. Delegat coneixes la situació, ara tu i jo hem de prendre una decisió.Vull la teva opinió. El Delegat va dir: Evacua els homes, no podem córrer aquest risc!!.

A aquell govern l’acusaven de fomentar incendis!!!.

PREGUNTES:


Ara volem preguntar. Amb acritud i emprenyats : On era el delegat del Govern a les 11, les 12, la 1, les 2, les 3, les 4.

Qui estava al Lloc de comandament? És cert que veïns alertaven que sortiria la Garbinada??


Qui va prevenir les possibilitats d’evacuació?

Els BRIF del “Ministerio” van rebre l’ordre de retirar-se a lloc més segur?? Per què no van rebre la mateixa ordre els GRAF?

Quan per les emissores es demanava ajut al comandament. Xarly 00, Xarli 00. (La clau per demanar ajut al comandament). Xarli , Xarli, Xarli on ets?? La ràdio no tenia resposta. POBRES FILLS MEUS. HEROICAMENT VAN DONAR LA VIDA.

Quan els hidroavions demanaven coordenades, els que després signarien informes no donaven coordenades??!! Segons afirmen testimonis presencials!! 20 minuts per tirar un aigua que ben dirigida podia salvar vides!!

Un helicòpter es va enlairar i va poder rescatar a més de 10 o 20 bombers. Com és què no hi havien més helicòpters??. A quants en podien haver rescatat!!!

SOS. ON EREN??: XARLI OO ; XARLI OO!!!!


On era el DELEGAT??!!!! On els responsables d’Interior??!!

És cert, que al lloc de comandament no es va fer cas als alcaldes, i sí que manaven molt dos diputats, pel fet de ser un socialista i l’altre comunista??!!! És cert??!!

És cert que el Delegat va dir que ell no estava per sacsar els ous als alcaldes convergents??!!!!! Donava totes les explicacions als diputats que només posaven disbauxa amb els veïns??? Ens ho certifiquent.

Polònia on has arribat?? On són els intel·lectuals honrats? On la premsa lliure??Per què volen silenci i donen per bo un informe de part?? Per què deprecien la paraula quan la paraula i la política són l’única arma del poble?? Per què protegeixen als pressumptes responsables en lloc de treballar per les víctimes?

Un poble, Horta ha actuat unit i amb dignitat .Volen fer-lo callar.

A Horta alguna cosa va anar malament.

Uns Herois ens van defensar. Ara nosaltres no els hem d' honorar i defensar??.

POBLE D’HORTA CRIDA FORT !! CRIDA PER NATROS I PER ELLS!! LA VOSTRA DIGNITAT ÉS LA DIGNITAT D’UN POBLE HONRAT.


Al PARLAMENT HI HAVIA UN INCENDI . AQUEST SÍ QUE EL VAN SABER APAGAR! COM SABEU SE’LS ENCENIEN LES CADIRES!!! ALLI SÍ QUE ESTAVA EL DELEGAT!!! . 40 COMANDAMENTS RESPONIEN : XARLI OO .INCENDI CONTROLAT.




POBRES BOMBERS, POBRES FILLS DEL MEU COR.


Només vos ha de defensar un sindicat , només Solidarnosc ???.

Renego d'aquesta Polònia, renego d’aquest mal parit país!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Dur molt dur. Tot això és veritat?? Jo vull la veritat. Soc d'Horta i vull la veritat!!!!!

Anònim ha dit...

Els intel·lectuals honrats i la premsa lliure han canviat d'amos, ara ja no os obeeixen a vosaltres.
Per cert, tant que parleu de dignitat, potser seria bo que deixéssiu de furgar en la podridura com els carronyaires per rendibilitat política.
“Sindicat clandestí de lluitadors honrats i solidaris”?. Més aviat sindicat grog impulsat per Foment de Treball i els seus portaveus Convergents sota l’auspici de Sant Mas i el seu Bisbe Duran; els guàrdies blancs del somatén de Catalunya; el sindicat groc de pistolers del Lliure i del Baró Köenning.
MORI CAMBÓ!! VIVA LA COMUNA!!

Anònim ha dit...

DONS VIVA LA COMUNA!!!! PERò QUE NO FACI OLOR!!!! "Enseguideta" mateu vatros oi??!! No us interesa la veritat ,bé que cridaveu kuan el foc era en altres moments!! LLavors era el govern qui fomentava el foc . Volem la veritat per que no torni a passar i per que molesta matons com vatros!! Viva la comuna però nomes si no cal que mori Cambo!!!

Anònim ha dit...

Cambó ha mort!! Viva Cambó!!