diumenge, 5 de juliol del 2009

El SILENCI COM ARMA


"A la ministra la respeto porque hay que respetar a las autoridades, pero es una persona inculta. Mire, no quiero hablar de política, pero mi comunidad, Cataluña, la preside un señor que no tiene carné de conducir porque ¡no entendía! los exámenes tipo test. Con él me juego los cuartos. Dramático."

Jose M Serra, primer catedratico en España de Cirugia Plastica. Declaraciones a ABC 2/7/2009.


Callar, callar, callar. El sindicat Solidarnosc, recomana callar. Certament és difícil. Hi ha mil raons per cridar. La supremacia oficial del socialisme dogmàtic i l’esquerranisme acrític, fan necessari el silenci. Les declaracions del Sr. Zaragoza (un cas d’ autoestima basada en la banalitat del mal) i els escrits del sr. Joan Ferran (un cas de maldat basat en la banalitat), fan necessari, diem, el silenci.


La descomposició, el fracàs dels tòpics, típics, de l’esquerra a l’hora de governar són d’escàndol.
La única resposta que tenen és culpar Solidarnosc, o lo que és el mateix, als partits de l’oposició, fins i tot quan voten a favor de l’acció del govern. Ara resultaran que si hi ha un mal finançament és culpa de CiU i el seu vot favorable a la Llei d’educació (CiU busca la foto!!).


Ara que tots sabem que el finançament serà dolent Montilla vol unitat.


El rendiment en Euros de l’acord de finançament CiU, PP és de 4000 milions d’euros si ho referim a 3 anys, el primer any va produïr un increment de més de mil, el segon anys superava els dos mil, i del 2002 al 2009 ha passat d'un rendiment de 12.000 milions a 21.000 milions, segons publica la Direcció general d’anàlisi i Política econòmica de la pròpia Generalitat. Era un molt mal acord...!!!


Els Zaragoza’s , Ferran’s, Montilla’s tenen, però, un gran avantatje, com que no són capaços de raonaments complexes per solucionar problemes complexes, actuen a basa de consignes i... .....això és invencible. Controlen majories socials, mitjans de comunicació, la correcció política. Nomes la pròpia descomposició de les bases, la intel·ligència front el dogma (com veieu, no parlem de Puigcercos) pot donar resposta. Quan això passa, lo millor és el silenci.... per tal de què no puguin culpar a la manipulació política dels seus mals. Per tal no pugin dir que tots els polítics són iguals. Val la pena deixar parlar la gent, com el catedràtic Serra.


Ho tenim molt clar, no tots els politics són iguals, alguns no saben contestar un examen test. Lo que no impedeix dominar un govern. Hi ha exemples històrics dramàtics. Aquí com veieu esdevé còmic. La càrrega del drama , però, ja l’intueix la gent.