dissabte, 7 de febrer del 2009

ASSAIG DE CÀNTIC.


Fa pocs dies un diputat de nom Xavier Dilme escrivia: “Sempre que es qüestiona la manca d’aquest suposat govern, la culpa és dels anys de CIU...... Si algú encara ho dubtava..... les ventades del cap de setmana. La culpa és dels ajuntaments i dels meteoròlegs. I avall! Les acusacions però no les fa un indocumentat, o millor dit, algú que no deuria permetre’s el luxe de ser un indocumentat, les fa el President de Catalunya, José Montilla”.

Què has dit? Com t’atreveixes?? Anatema !! És un escàndol!!!! Notícia!!! Li ha dit indocumentat! Quina manca de respecte institucional.

Llegeixo i torno a llegir, i la veritat, comparat amb lo que se li diu i va dir a Pujol (xenòfob, provincià), Aznar, el mateix Felipe Gonzalez (Mister X) o Suarez (tahur del Missisipi), les afirmacions de Dilme són d’una innocència que espanta. Tan indefens, tan dèbil i tan tarara.....tat, veuen al President??

Polònia , ai Polònia. Ara tan rica, culta... desnortada pàtria.

La mateixa setmana.... al Parlament, presidit per un reconegut intel·lectual (no sigui dit): Li cridaven l’atenció a una Diputada per dir-li a un altre diputat: Que mentia!! Fi de la discrepància. Fi del Debat.


“És més important evitar que sigui dit que es menteix, que no, que efectivament es diguin mentides” Deia un blocaire. Deu ser més important evitar que es digui que un President és un indocumentat que no pas tenir un President o..... dos “ poc documentats”

Ai Polònia , Polònia que cansats estem de la nostra
Covarda , vella tan salvatge terra
...................................................
.................................................
Car, ai Polònia, som també molt covards i salvatges
I estimem a més amb un desesperat dolor
Aquesta meva pobre,
Bruta, trista, dissortada pàtria.