dijous, 13 d’agost del 2009

ESPIAR ÉS VENCER!!!

Ahir, dèiem abans d’ahir, que Orwell estava viu. Ahir, dèiem ahir, que Zaragoza confessava que controlava, coneixia, sopars de duro, vull dir trobades secretes.. Si eren secretes,..... com les coneixia eh, eh??? El concepte espiar és molt ample. Uns espien de reüll, altres ja entren en camins més sofisticats. I ai, ai, el merder que s’ha organitzat amb tot això a Polònia. Avui aportem fonts diferents: Un magazine francès molt prestigiós, que surt els dilluns a 25 euros. I els cometaris de dos diaris del nord. Ni entrem ni sortim: Es publica a França, a Navarra i al País Basc. Ens passa com amb “las meigas”. Haberlas? Haylas. Ai-las!!! Nosaltres no creiem, però.... Ara sempre em considerat als socialistes soviètics- un perill per la llibertat. Un perill per la llibertat de Polònia, segur!!!!!
Contrasta però la serenitat de Nafaroa- Bai, comparada amb la histèria (o és història?) del PP, un altre perill, o el perill són els dos propietaris de l'Estat?
La Lettre de l'Expansion, que publicava dilluns la notícia, és com hem dit, un magazine francès:
La Lettre de l'Expansion est un magazine français présenté sous forme de lettre confidentielle vendue sous abonnement.
Publiée par le groupe Express-Expansion tous les lundis matin, cette lettre apporte à un lectorat de cadres supérieurs, de décideurs politiques et économiques huit pages d'informations puisées aux meilleures sources, vérifiées par des journalistes spécialisés.
Le numéro est vendu 25 euros.


http://www.noticiasdegipuzkoa.com/ediciones/2009/08/12/politica/euskadi/d12eus14.1562014.php
Nafarroa Bai estaría siendo víctima de un caso de espionaje si se confirma la veracidad de la información que recientemente reveló la revista francesa La Lettre de l'Expansion. Esta prestigiosa publicación francesa, perteneciente al grupo Express-Expansion que edita el conocido semanario de opinión L'Express , se hizo eco en su número correspondiente al 27 de abril de los intentos que supuestamente se hicieron desde el PSOE para infiltrarse en Nafarroa Bai.
"El partido socialista habría utilizado sus contactos en el seno de los servicios de información españoles para infiltrarse en la coalición Nafarroa Bai, que agrupa a cuatro partidos nacionalistas vascos", puede leerse en el número 1.944 de este semanario, que añade cúal sería el fin de este operativo. "Objetivo: desestabilizar a su rival, que le arrebató el segundo lugar en las últimas elecciones regionales en Navarra", concluye La Lettre de l'Expansion, una publicación que se edita todos los lunes por la mañana y que se dedica a la difusión de informaciones de carácter confidencial.
La revelación de La Lettre de l'Expansion , que implica en el presunto operativo de espionaje a los servicios de información españoles, debe ser tenida en consideración, al menos si se atiende a la trayectoria de esta publicación que tiene entre la mayoría de sus abonados a cuadros superiores de empresas e instituciones, así como políticos y economistas ejecutivos. Se trata de un semanario con un perfil elitista que nutre sus ocho páginas de informaciones obtenidas a través de fuentes de contrastada solvencia y verificadas por periodistas especializados. Prueba de su calidad es que cada número sale a la venta al público al precio de 25 euros.
Larga trayectoriaLa Lettre de l'Expansion cuenta con una dilatada trayectoria en el mercado de prensa francesa y está avalada por la fiable documentación que habitualmente tienen sus fuentes de información. En el país galo ha demostrado en más de una ocasión disponer de informaciones exclusivas de asuntos relacionados con el Ejército y la Policía.
En el caso de esta noticia, el semanario evidencia tener un buen conocimiento de la realidad política de Navarra, convertida desde hace muchísimos años en una cuestión de Estado, como ya quedó demostrado tras las elecciones forales de 2007, en las que el PSOE vetó el acuerdo alcanzado entre PSN, NaBai e IUN para formar un gobierno de progreso.
Precisamente fue en estos comicios en los que la coalición que integran Aralar, Eusko Alkartasuna, Batzarre y PNV arrebató el segundo puesto al PSN. Entonces, NaBai concitó el apoyo de 77.872 ciudadanos (el 23,62% del total de los votantes), mientras que los socialistas se quedaron en 74.158 votos (el 22,49%).


http://www.noticiasdealava.com/ediciones/2009/08/13/politica/euskadi/d13eus13.1562455d.php
El Ministerio del Interior aseguró ayer a Nafarroa Bai que nunca se ha planteado ni ha utilizado sus servicios policiales para infiltrarse en el seno de la coalición. El titular de este Departamento, Alfredo Pérez Rubalcaba, garantizó a la diputada Uxue Barkos, en el transcurso de la conversación telefónica que mantuvieron ambos políticos, que la información difundida por La Lettre de l'Expansion es falsa y que exigirá a este medio de comunicación que publique un desmentido.
Este prestigioso semanario digital francés reveló en su edición del pasado 27 de abril que "el Partido Socialista español habría utilizado sus contactos en el seno de los servicios de información españoles para infiltrarse en la coalición Nafarroa Bai" y especificaba que el objetivo de estos movimientos era "desestabilizar a su rival, que le arrebató el segundo lugar en las últimas elecciones regionales de Navarra", celebradas el 27 de mayo de 2007.
La noticia, que ya era conocida por algunos dirigentes de NaBai, fue recibida "con sorpresa y preocupación" por Barkos, quien consideró que "no es una anécdota que un medio de comunicación riguroso, como lo ha demostrado éste a lo largo de su dilatada historia, publique una información de esta gravedad".
Tras atender las explicaciones que le trasladó Rubalcaba, la aforada navarra adelantó que en el caso de que esta revista no acepte publicar una rectificación y defienda la solvencia de su información, pedirá que el ministro del Interior comparezca en el Congreso y aclare los hechos.
"Entendemos que es Interior el que debe exigir el desmentido, y esperemos que así se haga para la tranquilidad de todos, pero si no se produjera, iniciaremos las acciones parlamentarias oportunas", precisó Barkos. La diputada no pasó por alto que esta supuesta trama de espionaje coincida con un momento en que "son muchas las voces, sobre todo desde el principal partido de la oposición, que achacan actitudes similares a la dirección del Ministerio del Interior y, por lo tanto, a la acción del Gobierno central".
El coordinador de Aralar en Navarra y parlamentario de NaBai, Txentxo Jiménez, aseguró que su formación estaba al corriente del confidencial revelado por La Lettre de l'Expansion "antes de ser publicado" por este periódico, si bien no quiso entrar en detalles.

CIMERA UN BON BLOG.RECOMANAT!!

Com és agost i no estem per treballar volem publicar un post d’un blog germà. Sí, Sí, germà nostre i del contuberni internacional proto català i democràtic (per tant antisoviètic....) S’entén. Oi què s’enten? Au a entretindre’s que com a mínim és interessant i diu alguna veritat, verdadera. El servim amb comentaris i tot. La informació a traves dels seus links és extraordinària i de qualitat!! Com diuen els cimerencs... Soviètics abstenui-vos. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcimeraextra.blogspot.com%2F2009%2F08%2Fbou-per-bestia-grossa-v-arguments.html&h=f61bafca26ea39576390f649790d33fd
· Què és Cimeraextra? · · Qui som els cimerencs?· mailto:cimeraextra@gmail.com
dimecres, agost 12, 2009
Bou per bèstia grossa (V): retratant la farsa
Compatriotes, permeteu-me destorbar el vostre descans estiuenc amb una posada al dia del nostre (de tots) estimat blog. Així, de passada li treiem la pols, i us donem carnassa per passar el que queda de les vostres vacances. És munició bonica de poder dir, que podeu compartir amb els vostres amics i familiars, per tal que ells l'escampin també pels 'puestus', amb l'objectiu d'evangelitzar els descreguts, els que encara no volen veure la gran estafa. Ja em disculpareu que hi torni, eh? Però és que el tema em té escandalitzat, gairebé fins al punt de l'obsessió. Començo a preocupar-me. Si de cas, ja aniré al metge. Bé, sigui com sigui, mentre el transtorn no passi d'aquí, de divulgar les falsedats del nou model de finançament, seguiré al peu del canó. retrattnt aquesta farsa descomunal. Algunes coses no són estrictament noves, però sí potser poc conegudes, i en qualsevol cas, no va pas malament, fer-ne una recopilació. Aquí va:Aïllament o multitud. La turba sociata ha repetit fins a la extenuació que aquest és el millor acord de finançament de la història, i assenyala tramposament amb el dit a aquells que no l'han volgut subscriure. Acusen CiUT de "no haver estat en primera línia en aquest gran moment del país", diu Castells, mentre els seus correligionaris asseguren que Convergència es troba en l'aïllament total, en la marginalitat absoluta, basant-se en un hipotètic suport (no demostrat) a l'acord de l'anomenda societat civil catalana, que en llenguatge sociata vol dir sindicats subvencionats, institucions immerses en la confusió i poca cosa més. El que no mencionen és el reguitzell d'entitats, plataformes, col·lectius del país que o bé no s'han pronunciat encara perquè tenen dubtes raonables o ho han fet per criticar l'acord. Bé, doncs, perquè en en quedi constància, i tot i que de ben segur que ja els coneixeu, aquí us passo un enllaç ben interessant on hi trobareu un llistat d'articles publicats en contra del nou model. Són analistes, experts i intel·lectuals no arrenglerats amb els partits del govern que diuen en veu alta el que molts patriotes sospiten en veu baixa: això és una enganyifa. Són textos molt recomanables, lectura enriquidora, però gens farragosa: ideal per la platgeta.Càlculs tripartits o estudis sòlids. Més densos són alguns dels informes sobre el nou model finançament que s'han anat publicant les últimes setmanes. I a mida que passa el temps, aquests estudis són més rigorosos, més exhaustius, més sòlids. Sobretot, en comparació amb els càlculs i les projeccions que han fet els matxaques de Castells. Una de les estimacions del tripartit que més forat ha aconseguit fer entre l'opinió pública és que Catalunya quedarà per primera vegada per damunt de la mitjana espanyola un cop repartits els diners del nou finançament. Ja hem explicat en aquesta sèrie de posts, que durant una pila de mesos no era quedar només per damunt de la mitjana, sinó mantenir la posició en el rànquing de comunitats abans i després de repartir els diners. A això, s'hi va renunciar, i la moto es va vendre amb la història aquesta de "quedar per damunt de la mitjana des del primer any d'aplicació del model, l'any 2009". Doncs bé, segons un estudi de la Fundació d'Estudis d'Economia Aplicada (Fedea), amb el nou model Catalunya no arribaria a la mitjana (100) el primer any. Mireu el quadre bonic de poder dir, o si voleu passar l'estona i en teniu ganes, llegiu-vos l'estudi on hi trobareu altres perles que desmenteixen el mite del "canvi de model".Societat civil o sicaris tabernaris. El més curiós de tot plegat és qui són aquests de la Fedea. Si ens passegem una miqueta pel seu web, veiem que els patrons de la Fundació són vells coneguts: Vilarasau, Oliu, Alemany, Brufau, Fainé... tots ells, gens sospitosos de patriotes, i tots ells membres honorífics del que en podríem dir establishment català. Representen part de la societat civil que NO HI ERA el dia que el tripi va fer un acte masturbatori a Palau per explicar les bondats del nou model de finançament. L'Alfred Rexach va escriure una excel·lent crònica d'aquell pessebre: farcit d'alts càrrecs i empleats de la Generalitat per tal d'omplir la sala i que no es veiés massa buida. La societat civil no hi va anar, i a falta de societat civil, bé que serveixen les minyones obedients que tens en nòmina. És força simptomàtic que aquella part de la societat civil que ràpidament s'arrenglera amb el poder no només s'abstingués d'anar aquell acte, sinó que a sobre encarregui estudis i informes per desmuntar el nou model de finançament. Certament, l'acord que es va tancar deu ser una pífia monumental.Per cert, per acabar, encara una apunt més. Us volem presentar Pep Taberner i Riu. Ens arriba a la redacció del Cimera que aquell dia un individu que responia per aquest nom va impedir que alguns dels periodistes interessats en entrevistar (micròfon en mà) els assistents d'aquell esdeveniment lamentable poguessin fer-ho. L'objectiu era, és clar, evitar que ràdios i teles reflectissin que allò estava ple d'alcaldes sociates, i de sicaris a sou. Amb el pitjor estil tabernari, el Taberner aquest va prohibir sota amenaça i de males maneres ("Aquí mano jo!!!") que determinats professionals de la informació fessin la seva feina. Ja us podeu imaginar que aquest adjunt de premsa de Presidència ha sortit de l'escola de Nicaragua, i és un bon deixeble , no cal dir-ho, de personatges com Antoni Bolaño, Gemma Ribas i Manel Franch.
Escrit per Amic Mestres a les 21:40
6 comentaris:
Joan ha dit...
Ostia!!! Impresionant!!He revisat molt per sobre (es per imprimir i analitzar a fons) aquest informe i sembla demolidor. Nomes el titol ja és d'impacte: "Nuevo acuerdo de financiación REGIONAL,..." Si, si, REGIONAL!!Les conclusions també son per emmarcarles. La perla:Ambos sistemas comparten una peculiar forma de esquizofrenia. Los dos establecen normasteóricas de reparto de la financiación en base a indicadores objetivos que en principio deberíanaproximar razonablemente bien los recursos que necesitaría cada comunidad autónoma parapoder prestar a sus ciudadanos servicios públicos de una calidad similar, pero ninguno de ellosgarantiza el cumplimiento siquiera aproximado de tales normas ni a corto ni a largo plazo. Enambos casos se parte de una asignación inicial arbitraria, muy condicionada por el status quo einconsistente con la norma, y en ninguno de ellos se establecen mecanismos dinámicos queaseguren que la distribución de la financiación se irá acercando gradualmente al patrón que seconsidera en principio deseable. De hecho, la evolución del sistema será, en ambos casos, frutoesencialmente de los caprichos del azarD'on collons va treure en Putxi la xifra de 3.855 milions?
13/8/09 09:54
Joan ha dit...
Ah!I els responsables d'aquest informe son "quatre arreplegats"http://www.fedea.es/002_AcercaDe_MiembrosConsejo.asp
13/8/09 09:57
Amic Mestres ha dit...
Efectivament, amic Joan. Els responsables d'aquest estudi no són uns qualsevols. Si t'hi fixes, en el post, ja els retrato una miqueta, quan parlo de la societat civil, en l'últim apartat.Però independentment de qui l'hagi encarregat, i també independentment de la lectura ideològica que cadascú en vulgui fer de les conclusions, es tracta d'un estudi solvent que revela que el nou model continua sent una mala còpia de l'anterior. I això, per la part que ens toca, i fent la lectura patriòtica que ens correspon, deixa amb el cul a l'aire a tots aquells que ens van voler vendre la moto.Salut!
13/8/09 12:27
Dessmond ha dit...
He deixat la crema solar i la tovallola per llegir el darrer post cimerenc. Certament, la presa de pèl és barroera i majúscula. Per poc que gratis, la sospita no solament es confirma, sinó que augmenta.Gràcies Amic Mestres per aquesta nova font d'informació. El país mai sabrà com pagar-vos justament tot el que esteu fent. La vostra reentré és imparable!PS: Quina pinta el neng de la darrera foto! Tabernari, tabernari.
13/8/09 13:11
Anònim ha dit...
Quin ocellot, aquest taberner!!!! Gràcies per presentar-nos-el. Més val anar pel món ben advertits dels sociates més perillosos.
13/8/09 13:33
Anònim ha dit...
MALGRAT TOT,JO ELS CREIA MES INTELIGENTS. HAN SAP GREU PER EL CONSELLERR CASTELLS,QUIN PAPAROT POBRER HOME.JUGANT AMB BCN.
13/8/09 13:53