diumenge, 22 de febrer del 2009

MONTILLA EL GARANTIDOR.


Montilla “El garantidor” que garanteixi bon “garantidor” sera.

Montilla, el gran Montilla( que faríem a Polònia sense ell) garanteix a ZP estabilitat.
Tota una garantia. Ens recorda Jaruleski, garantint estabilitat al seus aliats.
Jose. Sí, Jose Montilla reafirma el seu compromís amb el govern del PSOE.

Oye però si son los nuestros , si somos nosotros, li diu Celestino Corbacho.
Oye tu, los nuestros però hace 200dias que tenian que decir alguna cosa sobre lo de “todo bien manden dinero”.

“Jose coño, que tu sabes lo que viene y que tu eras de los que no querias que viniera”. “Los mil no te los quita nadie los dos mil no te los da nadie”.Con decir “mas que tu” ya esta”. “Tu sabes que si caigo yo o Zp tu te vas al garate”.

Vale garanteixo estabilitat.

Però que estabilitat ni niño muerto. Jose que soy yo: Corbacho , Celestino. Claro que garantizas, garantizas que no te mueves y no enredes que ya enredo Pascual. Estamos.

Oye Celestino . Que yo no soy Pascual

Coño Jose ni yo Montilla, me entiendes.Si? Pues acabaramos.

Jose Montilla el Garantidor. Va reblar la seva genial intervenció amb la següent pregunta : O és que algú creu que Amb Mariano Rajoy al capdavant del govern d’Espanya això aniria millor??

Puigcercos li respongué :
De que parles del 7% de l’IRPF per les ONGs? Però vols callar que ens veuran??
Però no veus que et poden respondre , que tu no estàs bé de la mollera Joseret?? Algú pot preguntar si penses que amb el PP aniria res pitjor? Que no veus que res pot anar pitjor ?? Tu calla que m’enredes i em fots uns problemes de collons.

Tranquil Puigcercós : Jo Montilla i ZP garantim estabilitat.
“Montilla el garantidor que garanteixi bon garantidor sera”.

Puigcercós s’ha posat dels nervis.

AQUESTS MALEÏTS ROEDORS.

Hem seguit amb preocupació els esdeveniments de Veneçuela. A Veneçuela hi ha molts demòcrates polacs exiliats. Lluitadors per les llibertats , socialistes , republicans , catalanistes. Etc. A tots i crec poder-ho dir, els hi preocupa Hugo Chavez i la seva pretensió d’encarnar el socialisme del segle XXI. Un socialisme en el que ni ells, ni molts poden creure. Un socialisme fet de demagògia , burocràcia, ressentiment, llocs comuns i poques aportacions als nous problemes de la gent, de Veneçuela i del món.

Un amic exiliat a Veneçuela m’envia un retall de premsa i em diu: Aquests maleïts que aixequen barreres entre la gent de bona voluntat, aquests que no volen que tu i jo , que molts pugéssim compartir esperances , més enllà de la lluita pel poder. De la seva lluita pel poder. Que ens posen etiquetes en lloc de buscar l’entesa, la complicitat per una millor distribució de la riquesa i per una societat més igualitària i més justa. Conec mols demòcrates , mols lliberals , molts socialdemòcrates que podríem treballar junts a Veneçuela i a altres llocs. Molts que veiem com un país ric malbarata el seu petroli i cada dia crea més pobres i menys Veneçuela. Com destrueix petits empresses i llocs de treball. Cacics al país dels cacics. Déu meu .. els hi va bé per conservar el seu poder. Maleïts....Aquets maleïts ratolins estan per tot arreu..

També aquí. Sí també aquí . Pocs dies després del referèndum a Veneçuela. Ens trobem amb un escrit del conegut reaccionari Joan Ferran. Recupero la notícia que em va fer arribar un exiliat polac. “ Estos malditos roedores” que ens van roent l’anima demòcrata del món:


18 de Febrer de 2009
Chavez i els amnèsics interessats
El president Hugo Chavez ha guanyat el referèndum i ho ha fet amb totes les garanties exigides en un sistema democràtic....... Joan Ferran .

11 de febrero 2009. Lech quitó la máscara


El termómetro de cómo va el avance del totalitarismo en Venezuela, lo mostró la noche del martes Hugo Chávez, cuando ordenó al Canciller Nicolás Maduro que le prohibiera la entrada al país al luchador social y Premio Nobel de la Paz, Lech Walesa. Con esta radical posición Chávez perdió de todas, todas: se quito el antifaz de demócrata ante el mundo.Ésta es la segunda vez en menos de cinco meses que el Gobierno le impide a Walesa la entrada al país. A finales de octubre, la negativa......
Lech Walesa, democrata polac i fundador de Solidarnosc.

El socialisme del segle XXI representat per Chavez (Hugo) I Ferran (Juan). Seria de riure si no fos que ja no ens queda boca per riure.