dissabte, 1 d’agost del 2009

TESTIMONIS DE CÀRREC !!!!










TESTIMONIS DE CÀRREC !!!!!!!!!!!

INCENDI D'HORTA







Veure enllaç amb la Vanguardia:

http://www.lavanguardia.es/sucesos/noticias/20090801/53756272103/varias-pruebas-del-accidente-de-los-bomberos-fallecidos-son-hallados-por-los-familiares-lleida-horta.html





Som Solidarnosc, mai mentim, mai ens rendim. Coneixem molt bé el que vol dir viure sota un govern dit d’esquerres.

Fa pocs dies preguntàvem: Què es cremava al Parlament?? No obteníem resposta. Perdó, obteníem una resposta anònima que dóna fe , de l’ànima ètica dels seguidors del Governs polonesos :
Ens responia:
Els intel·lectuals honrats i la premsa lliure han canviat d'amos, ara ja no os obeeixen a vosaltres. Per cert, tant que parleu de dignitat, potser seria bo que deixéssiu de furgar en la podridura com els carronyaires per rendibilitat política. “Sindicat clandestí de lluitadors honrats i solidaris”?. Més aviat sindicat grog impulsat per Foment de Treball i els seus portaveus Convergents sota l’auspici de Sant Mas i el seu Bisbe Duran; els guàrdies blancs del somatén de Catalunya; el sindicat groc de pistolers del Lliure i del Baró Köenning. MORI CAMBÓ!! VIVA LA COMUNA!!
30 / juliol / 2009 18:41

La Vanguardia, demostra que encara tenim premsa lliure. Avui diumenge publica un article prou clarificador. Es fa algunes preguntes que nosaltres ens fèiem. Agraïm http://ebrediputats.blogspot.com/ la difusió que en fan del nostre post però els demanaríem que respectin la nostra independència. No neutralitat. Davant d’un regim uniformador autoproclamat d’esquerres, Solidarnocs no pot ser neutral. No ho som.

Per això:
Ens refermem, ACUSEM al conseller Saura i a aquells que eren responsables de l’operatiu a Horta de no voler la VERITAT.
Ens refermem, en l'asseveració que testimonis presencials escoltaven el crit de S.O.S :XARLY OO, XARLY OO i no trobava resposta. On era el delegat?? On interior??

Ens refermem, que els hidroavions demanaven coordenades. Sense resposta o resposta molt tardana.

Ens refermem, en que cas de ser veritat que un helicòpter va fer salvaments, tenir preparats dos helicòpters podia haver evitat la catàstrofe.

Ens refermen, que l’alcalde , els altres alcaldes, els regidors i tot el poble d’Horta són testimonis: Va haver-hi relaxament i descoordinació .

Afirmem, que si la tragica mort de 5 persones hagués afectat a una empresa d’Horta, o a l’ajuntament , avui l’empresari o l’alcalde estarien als jugats!! Si hagués afectat a un govern d’altre color polític l’escàndol seria majúscul. Saura, ICV , ERC , PSC demanarien dimissions... sinó presó. Recordeu??

Afirmem, que tot el poble d’Horta , alcaldes, regidors , diputats són testimonis. Si TESTIMONIS DE CÀRREC !!!

Demanem!!. Que davant la capacitat manipuladora del Govern dit d’esquerres , els internautes tinguem més capacitat que ells i en fem difusió de l'opinió dels testimonis!!!!

Visca Polònia. Polònia només pot ser si és lliure.
SOLIDARNOSC.