dilluns, 9 de febrer del 2009

LA CRISI


Els dirigents més responsables, algún sindicat com el nostre, proposen la contenció amb certes despeses. No pot ser que el nombre de funcionaris, perdó... Ho diem malament, els funcionaris deuen aprovar un examen, una oposició i demostrar una vàlua. Tornem a començar: No por ser que el nombre de pagats, d’empleats i contractats a dit per l’administració es dispari en 4-5 anys, generant una despesa que supera i superarà l’increment de finançament. Estem en plena crisi.


Certament, no tanta despesa injustificada. El propi Obama i altres no tan mediàtics dirigents han proposat contenir el sous dels dirigents d’empreses i dels servidors públics, evitant blindatges i altres pràctiques no massa justificades, i que disparen sous a nivells èticament poc assumibles.


Per l'altra part, prediquem la cultura de l’esforç, esforç que deu tenir una compensació. Els dirigents que volem pel nostre país han de ser els millors possibles, els més preparats. TAMBÉ EN TEMPS DE CRISI. Per tant han d’estar ben pagats i reconeguts.


Com fer-ho? Com compaginar les dues condicions.??

Una proposta per una Polònia Justa i Agraïda: Els dirigents, presidents, consellers, diputats , senadors i tots els càrrecs siguin electes o no deuran cobrar un 20% més, del que cobrarien a la vida privada en funció del seu currículum i de la seva formació.


Si són enginyers, sou d’enginyer més un 20%. Si metges, sou de metge més un 20%. Si graduat, sou de graduat més un 20% i dos ous durs.

Servir al País és un honor i també un treball, per tant deu estar ben pagat però no pot ser una bicoca!!!!

Amb aquest govern. Un veritable estalvi.

Article dedicat per Solidarnosc al Diputat Dilme a qui tant han criticat.