dimecres, 11 de febrer del 2009

VOLEM FER INFORMES DE MENYS DE 12mil.La segona assemblea del sindicat reunit a les drassanes de Deltavistula- Gansk. Va acordar: Reclamar el dret i alhora oferir la possibilitat de realitzar estudis i informes pera les autoritats Poloneses pel procediment d’adjudicació a dit.
El sindicat és compromet a facturar menys de 12 mil euros per tal de respectar la legalitat i evitar la fiscalització de l' adjudicació a dit.
El sindicat felicita al Diputat Turull per haver descobert el procediment, i gran part de les pràctiques de “pasteleo”.

El sindicat reclama el dret a estar finançat com altres i és compromet a fer informes útils i a publicar-los en aquesta web per tal que es pugui comprovar el seu contingut, utilitat, i rigor. “Si és publiquessin sabríem si valen els 12mil menys 1 euro” ha manifestat el responsable de la proposta..

Solidarnosc en té un en marxa (si ens deixen accedir a la informació). El seu títol: “Utilitat i contingut dels estudis i informes de menys de 12 mil euros encarregats per la Generalitat: Què aporten, a qui financen”.


Per altra part esperarem el contingut de les auditories encarregades per l’auto-erigit en àrbitre, part i jutge Sr i honorable Castells (segon i ajudant de Solbes, com ha pogut saber el sindicat. Així ho expliquem, perquè així ens ho han contat.) .

SI AIXÒ ÉS POLÒNIA: SOLIDARNOSC, EL NOSTRE SINDICAT.!!!!Segona assemblea sectorial Solidarnosc


Reunits a la vora del Vistula a les drassanes de la seva desembocadura:

Valoració de l’activitat sindical.

Pren la paraula el company Andreu en representació de LEwmas.

“Com sabeu i per raons inherents a la clandestinitat virtual en la que ens movem, el company secretari general no pot assistir a la reunió.


Constatar que l’anàlisi del sindicat era correcte. La realitat de la Polònia de TV3 , no pot amagar l’existència d’una realitat virtual que s’expressa amb força. Poden dissimular i manipular, poden presentar als membres del sindicat i al nostre secretari general com uns “xulos” o “Guapos” al temps que humanitzen al poder socialista. Però la realitat virtual que representem té molta força. Tanta que serà imparable.


Ahir els empresaris del metall , avui els treballadors de la sanitat constaten com la burocràcia socialista , la poca consciència , frivolitat i nul·la formació del Govern agreugen la crisi.


En un món global , però , voler ignorar la realitat virtual és un error irreparable. Com varem dir en la nostra primera assemblea “qui canviï la ficció canviarà la realitat” . Ja està passant . Grups de ciutadans presents en el món virtual on ens movem han pres iniciatives interessants i autogestionades a través del Facebook. Proposo que el sindicat els hi doni suport. I faci públic aquest suport.

Fort aplaudiment.....S’aprova per unanimitat.


Pren la paraula el company Manel i demana publicar les pàgines del facebook i sol·licita que es redacti un altre punt per parlar d’informes de menys de 12mil euros a publicar en un altre post. Posat a votació s’aprova amb dues abstencions.

Es publica i es fa públic el suport els següents grup del Facebook.
ILP : volem presidents documentats.
Informació bàsica
Tipus:
Interessos comuns - Creences i causes
Descripció:
Aquest grup pretén reunir 50.000 signatures per a impulsar una Iniciativa Legislativa Popular, i d'aquesta manera aconseguir que per a ser President de la Generalitat, o del propi Parlament, es necessite, com a mínim, la mateixa titulació que per a ser Cap de Servei.SI AIXÒ ÉS POLÒNIA: SOLIDARNOSC, EL NOSTRE SINDICAT
Informació de contacte
Pàgina web:
http://www.solidarcat.blogspot.com/
CAPGIRAR LA TRUITA
Global
Informació bàsica
Tipus:
Interessos comuns - Política
Descripció:
Mos agradaria canviar la realitat, mos agradaria canviar de president, mos agradaria canviar tantes coses...anem treballant i anem lluitant per a que tots els nostres somnis algun dia siguin possibles!
Informació de contacte


Visita el blog: http://www.solidarcat.blogspot.com/