dimecres, 1 d’abril del 2009

SAURA I ELS IDUS DE MARÇ.


COMPAREIX SAURA , DESAPAREIX MONTILLA:

Hem anat seguint mal que bé les activitats del conseller Saura. Mira que n'és de cansat això!. Aquest home és un “soso”, quan parla s’escolta, no mira, baixa la vista i finalment no diu res. Perdó diu lo que tothom sap que pot dir. “Un gurú no reciclat”. Dic, diem.

El vàrem veure a la seva compareixença al Parlament. El comitè central de Solidarnosc consideràvem el moment d’una importància política cabal. Varem fer apostes per tal de predir la línea de la seva defensa. No va haver-hi guanyador; vàrem guanyar tots!!!! : Tots, tots varem endevinar el nucli central de la seva defensa. La teoria de la conspiració. “Els idus de març”. “Tu quoque filla meva”. I com no, l’atac a CIU a l’oposició i la desqualificació. Bingo i línea. Com és propi dels soviètics. Ens vàrem assabentar que el Conseller verd i al que posen verd, no creu que sigui democràtic que és qüestioni la idoneïtat per ser conseller d’interior un militant d’ ICV, per ser d' ICV. Solidarnosc creu sincerament que nosaltres no podem ser responsables de la llengua rusa, per raons ideològiques. Ni CIU, ni ERC podrien presidir l’institut Cervantes. Ni Gandhi, la OTAN. Paraula de Solidarnosc i dels seguidors de Gandhi (com natros).

Els soviètics, sempre desqualifiquen els demòcrates quan la democràcia no els afavoreix. Bingo i línea. Tots sabíem el que diria.

Moltes preguntes, cap resposta: Fins i tot aquella que no es va fer. Aquella que ens pareixia decisiva. La premsa canallenca es va dur una “somanta” pocs dies després de la denúncia pública d’una conspiració del món mundial contra ICV. Camats dixit. Els idus de març.

Solidarnosc té la pregunta decisiva per vostè Sr Saura : Té a veure la carrega alguna cosa amb la teoria de la conspiració??? Les declaracions i la queixa que va expressar la diputada Dolors Camats en vers als mitjans de comunicació, té a veure amb la carrega contra els periodistes??? Eh?? Eh?? I contra altres ciutadans?? Era buscada la conseqüència?? El periodistes ferit era o no era afí???

Què pensa el Sr Saura quan el fotògraf ferit li dispara la càmera a la cara?? Eh?? Eh??

Què pensem el sindicat??: Doncs bé , res és casual. A Polònia la historia dels soviètics ens la coneixem bé. I sabem en carn pròpia, que aquells il·luminats que creuen que la seva idea està beneïda per la ciència i la raó són incompatibles amb un exercici racional i democràtic del poder. Creuen sempre que la critica a la seva ideològica és desqualificació, mentre lo contrari és raó i ciència. No tenen mesura, es queden curts o es passen de llarg. Nosaltres pensem que res és casual, ells que tot és una conspiració. Ai!! Ai!! Els idus de març!!!. Si res és casual i al març tota conspiració és possible. quines estranyes forces s’han posat d’acord per que acabessin hostiats aquells que per algun d’ICV..... s’ho mereixien???

Tu també filla meva?? Li preguntava Saura a la diputada Goma d’ERC??
Nosaltres li diem: Al març, que t’esperaves conseller, Eh? Eh?