dissabte, 31 de gener del 2009

No és la meteorologia ... “amic” (per respecte no utilitzem l’expressió original, que com sabeu, deia és l’economia estúpid)

(LES FOTOS D'AQUEST POST CORRESPONEN A UN ACTE D'ERC , I DE LA MARINA GELI, EN UN ACTE DE LA CONSELLERIA, EL MATEIX DISSABTE DE LA VENTADA, ESTAN EN SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA)



Des de la conselleria d'Interior s’ha insistit que tothom sabia que venien vents de més de 90 km hora. Presidència, “el propi honorable Montilla”!!!!! Deia que els meteoròlegs no havien afinat prou. En què quedem??? No, no era la meteorologia. És un altra cosa. Tot i la declaració D’EXCEPCIONALITAT, el govern no va fer cas ni de les seves pròpies recomanacions. A les 4 de la tarda, després dels fets, recomanaven a la població una sèrie de mesures que ells no seguien. Com ho demostra el fet que a Tortosa estesin en ple temporal en plena Excepcionalitat la Consellera Geli pel matí, el conseller Ausàs , el dirigent Puigcercós i el Delegat del govern per la tarda. No per coordinar l’emergència.. No!!! Convocant a actes públics a més de 500 persones. Movent-se per carreteres i carrers, anant a dinar a Mig Camí o a Rasquera, sense cap precaució. Com poden reclamar precaució a la població i als alcaldes????







No es van creure les prediccions, ni les seves pròpies recomanacions!!!






És història: Molt propi dels governs socialistes de POLÒNIA.

7 comentaris:

emili nieto ha dit...

Nois, ahir em vaig seguidor vostre però avui m'he donat de baixa.

Torna la gallina, seria el meu titular.

La crítica irónica, humorística i intel.ligent ens fa créixer a tots, partidaris i adversaris.

El sarcasme i alguns desideratums com "hem de canviar el govern", us delaten.

Que no us pasi com als polacs, que del reformisme de Solidarnosc, han passat a l'extrema dreta dels germans Kaczyński.

Anònim ha dit...

Cert, Emili la critica ironica i si pot ser caustica, sarcastica, és un valor que ha de ser transversal.Tant ha de valer per uns com per altres. A polonia es pot ser caustic i sarcastic amb personatges com el "Guapu". és pot demanar la fi del govern de CIU, Però ai si es diu que "poder cal o poder s'ha de canviar de govern socialista i tris i partit".Anatema. No cal caure en els germans Kaczynski per sentir com s'amenaça la llibertat de pensament. El que ens preocupa als polacs es no caure en l'inmovilisme i tornar a vells temps i velles batalles entre totalitarismes, siguin del signe que siguin i no poder demanar alternança en el poder. El que preocupa és els que volen quedarse per sempre. eEls que creuen que tenent aquest dret. Ja qui és vol eternitzar pel fet de ser d'esquerra o de dreta. Volem llibertat total. No dogmes .Per cert ojala aquest blog tingues la qualitat , la força la independencia, intel.ligencia, el valor de la Gallina.Sense dogmes absoluts que ens porten a perdre el riu i el Delta però a mans amigues i sense tranvasament. Una experiencia religiosa molt interessant. No , no és la Gallina.Que més voldriem!! Un mite sempre és un mite.Comparteixo amb tu que aquest no és el teu bloc, natros no renunciem a demanar la fi de Montilla o la de Aznar i la d'els Mortadelos hereus o la de CIU si toca, (més la d'U, oi k m'entens) i fins i tot la d'Obama, la de Bush hem fet tard(llastima). Però ara qui esta i qui la caga i de quina manera!!!! Amb perdo, és qui és. Hosty m'he oblidat els accents i la contrasenya . Salut camarada.Un sindicalero polac.

emili nieto ha dit...

L'intel.ligent és anar apuntant coses com moltes que dieu, però quan s'aprofita cada qüestió per demanar dimissions i canvis de govern, doncs no em sembla tan interessant.

A un amic sempre li dic, que per damunt de dretes d'esquerres, hi han altres categories que els uneixen: moderats i radicals; dialogants o intransigents; sectaris, partidaris o llibertaris.
És evident que teniu tota la llibertat per orientat aquest blog, però el que m'havia semblat una iniciativa amb un cert to independent, ara ja es veu "la mano que mece la cuna".

Salutacions i sort.

Anònim ha dit...

Ens quedem en lo de que per damunt de dretes i esquerres ha ha altres categories. Cert . Tens rao que no és intel.ligent demanar dimissions o canvis a tort i dret. No ho hem fet.Al menys no directament, ho hem plantejat com un poder-...poder: Deu no existeix...poder i sempre com corolari de qui s'auto eximeix de responsabilits´... En fi Emili segur que ens uneixen més coses que no ens separen. Però la confrontaciò de molt temps entre "tirios i troyanos" ens pot a tots. Poder a natros los primers, disculpa. Estic segur que sempre tindrem un espai d'entesa.
Soc Un sindicalero optimista.

Krupp ha dit...

Així sou gallineros? Molt bé home, així almenos queden les coses clares. Salut, camarada...

Anònim ha dit...

Tornem a dir-ho.No , no som la Gallina que més voldriem!!!Tampoc som Plataformeros( Deu Mon guard, volem pensar solets) )No tots som de l'Ebre. Però si necesiteu etiketes és la vostra necesitat i la respectem. Natros preferim passar d'etiquetes.
Un sindicalero lliure. ( lo que vol dir que altres de natros no són tant lliures... em captes oi?)

Krupp ha dit...

Això és lo que diuen tots. Només en llegir lo que escriviu ja se veu que vos encaselleu tot sols. No insultesseu la intel·ligència de les masses proletàries, camarades.