dimecres, 11 de febrer del 2009

VOLEM FER INFORMES DE MENYS DE 12mil.



La segona assemblea del sindicat reunit a les drassanes de Deltavistula- Gansk. Va acordar: Reclamar el dret i alhora oferir la possibilitat de realitzar estudis i informes pera les autoritats Poloneses pel procediment d’adjudicació a dit.
El sindicat és compromet a facturar menys de 12 mil euros per tal de respectar la legalitat i evitar la fiscalització de l' adjudicació a dit.
El sindicat felicita al Diputat Turull per haver descobert el procediment, i gran part de les pràctiques de “pasteleo”.

El sindicat reclama el dret a estar finançat com altres i és compromet a fer informes útils i a publicar-los en aquesta web per tal que es pugui comprovar el seu contingut, utilitat, i rigor. “Si és publiquessin sabríem si valen els 12mil menys 1 euro” ha manifestat el responsable de la proposta..

Solidarnosc en té un en marxa (si ens deixen accedir a la informació). El seu títol: “Utilitat i contingut dels estudis i informes de menys de 12 mil euros encarregats per la Generalitat: Què aporten, a qui financen”.


Per altra part esperarem el contingut de les auditories encarregades per l’auto-erigit en àrbitre, part i jutge Sr i honorable Castells (segon i ajudant de Solbes, com ha pogut saber el sindicat. Així ho expliquem, perquè així ens ho han contat.) .