dimecres, 12 d’agost del 2009

ZARAGOZA CONFESA QUE ESPIEN!!!!Comença el matí amb el Sr. (és un dir) Zaragoza a la TV oficial “polaca”. Afirma, que ell, secretari d’organització del PS polonès, coneix, sap, té notícies certes, de trobades secretes, sopars, converses també secretes entre dirigents del PP i de CIU. Conclou que torna el Majèstic. Tan si val el que diguin els de CIU.L’escoltem entre estupefactes i divertits. Ho comentem: O aquest individuo és tonto o és un cínic o és un cínic malvat que ens pren a tots/ o alguns per ximples!!!El responsable d’organització del PSC confessà que té coneixement de les converses suposadament secretes del PP amb CiU. Llavors, llavors “aquest tio” espia al PP!!!! Fa un seguiment del PP i de CiU!!! O sia, la Cospedal tenia raó !!! Aquí en té la prova!!!
Que la porti a Europa!!!!Del que no informa, Zaragoza, és de les converses secretes entre PP I PSOE al País Basc!! Suposem que si són secretes, és que són secretes i que no les sabrem a no ser que algú faci d’espia.Per la tarda escoltem al Sr. (és un altre dir) Arenas. Afirma que “espías, haber-los hay-los” i que tothom ho sap. Fins i tot recorda el Gal. Ai, mare!!!
I a nosaltres entre el KGB, els soviètics, els socialistes polonesos ens entra una profunda preocupació.Genteta com Zaragoza, d’una profunda maldat basada en la seva banalitat, Joan Ferran’s un ser banalment maligne, gent com Arenas, o altres del PP fan que tot sigui creïble. Tot és possible. Tot lo possible no és precisament bo. Com la llei de Murphy.Ha estat possible un Roldan!!!, un Filesa, un Gal, Naseiro, Marbella. Perote i una d’espies. Parlo no de picaresca, parlo de ridícul “cañí”.

Ja fa temps que uns i altres se’n foten de la democràcia i de qui la vetlla, segur que si poden es controlen, espien i fan xantatge. Sempre arriben a acords quan es tracta de fer callar, de sotmetre a Polònia i a Solidarnosc!!El bipartidisme oficial soviètic, la perestroika fictícia , els polonesos col·laboracionistes, la desídia dels intel·lectuals ens han instal·lat en un Món on els ZP, Zaragozas, Ferran’s;Arenas Trillo’s , troben el seu hàbitat, natural.Com voleu que no ens ho creguem tot!! Com voleu que a la gent l’importi res!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo vostre es de mania persecutora o que?. Aquest humil lector que això escriu es el mateix que va dir que estava en condicions d'assegurar que un anònim de Ebrediputats ( els vostres germans ) l'havien escrit i publicats ells; sabeu de que parlo, no?. Pos be, també sé qui escriu algun dels seus comentaris ( si, aquell amb nom de marca de.......be, deixem-ho aquí, de moment )
Com bon aprenent de Zaragoza també espio el vostre d'ordinador.
Aneu en compte.

Ah, per cert, va ser Felip Puig qui se'n va anar de la llengua.

Anònim ha dit...

Aneu en compte de que?? Ja pots jurar que farem lo que voldrem , ens relacionarem amb qui voldrem , i publicarem lo que voldrem , com voldrem i de l’ordinador que voldrem. En compte? En compte a d’anar aquell que confessa que espia ordinadors.
Encara que et donarem més dades. Formem part d’un contuberni internacional jueu masonic. Tenim contacte en una quans diputats i diputades, disposem de més de 10 o ..100 ordinadors, entre tots i altres que no saps, compartim informació, ens relacionem al facebook i twwwwwiiter i ens pengem les col•laboracions , ens donem consignes i hem crear una xarxa internacional convergent , com la d’Obama que és com una blog- vergencia: Quina idea!!!!! I... I que passa ?¿? Vols un caramelet??? Au descansa i ves al metge. Però ni amenaces ni advertències: Anar en compte de que ???Malat!!!
Pedro Zuñiga.

Krupp ha dit...

Sort de les verges inmaculades de Solidaritat, que purificaran el podrit món de la política...
Lo de les gravacions d'Horta queda pendent. Xarlatans.

Anònim ha dit...

Recordeu: aneu en compte.
No us ho han dit mai a casa això? i que era, una amenaça? una advertència? una demostració de carinyo? o una premonició?
De moment enteneu com un advertiment per al futur, acabareu com els vostres germans: no publicant anònims i filtrant/cuinant els que arriben amb pseudònim.
Ai, Ai, ai.