dissabte, 11 de juliol del 2009

EL PAQUET DE PUIGCERCOS.



EL PAQUET DE PUIGCERCOS.


Aquí a la Polònia real no entenem la frivolitat d’aquesta ficció que se’n diu Catalunya. Per molt que als catalans els hi diguin “polacos” , no hi ha Déu que els entengui. I mira que hi fiquem sentit de l' Humor. Però ni així.
Ens vàrem esgarrifar escoltant a l'autodenominat dirigent república, Joan Puigcercos. Parlava de marcar paquet i parlava de marcar paquet en nom de Polònia. Ai !! ai!! ai!! malament va Polònia si depèn del paquet que pugui marcar un república. De tots es sabut que paquet, paquet, el marquen millor els monàrquics i encara millor els Reis. Bé, podia ser una excepció, tot i que .....
Mentre el joc era d'anar marcant, se n'anava surtint bé. Però la frivolitat sempre paga.

Ara ha arribat l’hora de la veritat, l’hora de fer servir el paquet i com ens temíem, Joan segueix creient que en marcar paquet en té prou. I com ens té acostumats s’ha preparat una estratègia per lluir el paquet. Com Florentino el del Madrid, ha aconseguit que tothom estigui pendent del seu paquet. Sense adonar-se’n que ara, a diferencia de la lliga, és l’hora de la veritat. Davant del ministre / ministra és l’hora de lluir títol/titola (mai tan ben dit) i resultats. I aquí, ai las!!! Puigcercos fracasa.

Per començar fa figa i demana un resultat de finançament menor que l'aconseguit en la època del PP (veieu les xifres publicades per la direcció General d' Anàlisis i Política Econòmica)

En segon lloc; en nom del paquet patrió va demanar a la gent “ Dignitat” i “Autoestima” suficient per dir NO a un Estatut, que ell considerava retallat i insuficient. Ara, en nom del paquet, ja d’entrada no demana, es conforma en retallar ell allò que era inacceptable retallar. Ja no demana complir en l’Estatut, ni respectar les promeses a la gent. No!!, nomes vol marcar paquet. L’Estatut i la gent són com un Kleenex d’usar i tirar i nomes serveixen per marcar paquet. Atenció, els paquets de Kleenex de poc serveixen a l’hora de la veritat, com molt bé sabem a Polònia i tan poc semblen saber a Catalunya.

El paquet de Puigcercos, no és de veritat: És de paper. A la gent que fa això a Polònia el hi diuen Fatxendes. I a Catalunya?? Està per veure. Són molt rars aquestos catalans!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou molt bons tios/ ties, i a damunt doneu arguments, amb els numeros que heu publicat al Puigcercos II. Són certs??. Els miro i alucino pepinos .. Si resulta que els increments de finançament entre ela anys 92 i 96 són tant com ara al 4º any. FELICITATS.No Ho podeu fer arribar a més gent això??

Anònim ha dit...

Si, cert un 10!! Ho passare.

Anònim ha dit...

Aixi es com se li ha quedat d'arrupida al veure's desmarcat Artur Mas.
Jo em pensava que s'havia quedat nomes amb lo cul a l'aire i ara veig que també s'ha quedat amb dos centímetres de nas.

Anònim ha dit...

Si b, si nas i nassssssos!! al final com ZP sereu los home dels nassssssos!!!