dilluns, 16 de febrer del 2009

QUE RARS SÓN AQUESTS ROMANS:



“Va pa llarg”. La crisi va per a llarg. Coincidència de percepció entre el carrer i els experts.

Mentre: Què rars son aquests romans deia Asterix, observant el comportament de les legions de Cèsar en un món per ells estrany.

El mateix ens passa a nosaltres observant el comportament de Govern i oposició a l’ imperi... .o al que queda de l'antic imperi Romà a l’hispalense . Per què no em direu que no són Rars, rars, rars aquests del PP?? En plena crisi, amb un govern incapaç de reaccionar, negacionista. Les xifres d’ atur i els indicadors econòmics els pitjors d’Europa . Mentre, el PP perdut amb baralles internes , espies, Mortadelos. Incapaç de reaccionar davant de l' evidencia d’una trama interna de corrupció, o també de descomposició? No em direu que no són rars??. Per què no aprofiten per fer neteja i posar fil a l’agulla.? Rars , Rar, Rar. O no? .....ai ,ai, ai !!!

I els altres? Tot i la crisi, amb un panorama polític que els deixa les mans lliures : Amb una oposició desfeta i “autoinmolada”. En lloc de buscar amplis acords socials per tal d’ acometre les necessàries reformes que precisa el país , incloent l’autonòmica , la de la justícia o l’econòmica que els podria donar l’hegemonia política per anys i anys. En lloc d’això es deixen enredar per impulsos “antidemocràtics i chavistes” d’utilització de la justícia o d'enrocament dintre l’estructura de l’Estat. D’ immobilisme.

Chavisme dius?? De quin Chaves parles?? Que rars , són aquets romans?? Rars? O pot ser no tant??

No serem nosaltres els rars???