divendres, 7 d’agost del 2009

SAURA : UN ESPANTALL.



ESPERPENTO : ESPANTALL ; BABAROTA.

L’Actuació del Departament d’Interior és “esperpentica” Un espantall , babarota. Avui ens assabentem que a les comissaries preguntaran pel grau de “satisfacció dels detinguts”. Un certificat de qualitat ISO . Ningú però certificarà el grau de qualitat dels responsables del Departament , ni de la Presidència del Govern, ni del "Viceprezzidentd". Si ho fessin tindrien problemes : No podrien ni ser reciclats a xòfer. No serveixen per pèons ( no saben treballar ). Pobres espantalls signe de la decadència del regim a Polònia.
Fa pocs dies reclamàvem com a sindicat lliure i nacional que som, les gravacions de Horta. A la discussió varem acabar reclamant la intervenció dels sindicats. Avui facilitem un comunicat de la CNT. A l’original del comunicat apareix la paraula relaxació en negreta. Una subtil , intel·ligent manera de donar-li la raó a l’alcalde d’Horta. El que ens sobta és el paper del altres sindicats, clarament alineats i alienats al costat de l’amo, del poder, tenyits per tant en aquest cas de groc . Groc, groc... En fi un espantall també sindical!!!

“Quien salvara a este xiquillo menor que un grano de arena” ...


Aquí el comunicat de la CNT: (Veiueu també el del 31 juliol a la seva web.http://www.cnt.es/guaites

Confederació Nacional del Treball (CNT)
Adherida a l'Associació Internacional de lxs Treballadorxs (AIT/IWA)
Secció sindical de guaites forestals - GenCat
Telèfon: 972 645 398, Fax: 972 673 288 Pàgines i locals: www.cnt.es/guaites

Joan Saura falta a la veritat en contra dels i les treballadores





Les declaracions públiques fetes el 28 de juliol d'enguany pel conseller del Departament
d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, en companyia del secretari Joan Boada i
la directora que ens afecta a bombers Olga Lanau, inclouen afirmacions que aquesta gent
saben que no són certes i s'orienten en perjudici directe contra els treballadors i treballadores del cos de bombers.
Creiem que per a salvaguardar el prestigi personal dels càrrecs directius i polítics d'una corporació no és de rebut que utilitzin els mitjans al seu abast per a ocultar de forma
humiliant la realitat dels recursos humans a la Direcció General de Prevenció, Extinció
d'Incendis i Salvaments (DGPEIS). Des dels alts càrrecs es prenen decisions incorrectes i
ho han de reconèixer.
Frases com "mai s’havia fet un esforç tan gran i extraordinari en el reforçament dels
bombers i en la prevenció d’incendis" i que el departament ha incrementat el nombre de
bombers fixes i ha reduït la temporalitat, fan pensar que hom es burla del personal més
precari, ja que si s'acomiada certa quantitat de temporals evidentment guanya la
proporció de treballadors fixes. També si es tanquen punts de guaita penosos, queden les
torres de guaita més bones. Tot això en comptes de regularitzar la contractació i arreglar
punts de guaita.
Si bé subscrivim que la tasca que desenvolupem alguns cossos de la Generalitat és
difícil, aquesta dificultat ve molt reforçada per la precarietat laboral d'alguns col·lectius, la
temporalitat de la contractació, i la retallada de personal de la campanya forestal del
2009. Potser la bonança de la campanya forestal del 2008 ha fet pensar que la corporació
es podia relaxar en la incorporació de personal pel 2009 i habilitació d'infraestructures.
Nosaltres també volem expressar la nostra admiració per l'entrega humana que fan
bombers i auxiliars en situacions d'emergència com a Els Ports, la majoria dels quals
seran acomiadats després de l'estiu, i molts dels quals sense saber si gaudiran de la
confiança de la DGPEIS per a treballar el 2010.



Comunicat de premsa des de Cerdanyola del Vallès, a 4 d'agost del 2009

34 comentaris:

lluis ha dit...

Molt lamentable comparar Pinochet amb Montilla, quin nivellàs té aquest bloc ! Penós que la Marfanta linke amb blocs feixistes.

Anònim ha dit...

Feixisme és desquilificar tot el que no és del teu agrat o de la teva corda . Qui compara amb Pinochet??? Seras tu perque el blog no ho fa.. El sentit del humor va per barris oi i clar astracanades les pot fer l'esquerra.... ara un altre no . La Polonia de tv3 a tret Franco interrelacionat amb actual i no passa res, Però ai si ho fan altres . Feixisme és el teu comentari. .. Si ja sabem que l'imatge original surt d'on surt, no precisament d'un bloc feixista!!!. Però disme on veus tu PInochet, : Al teu subconcient desqualificador i feixiste o vols stalinista!!és pot ser irreverent fins i tot amb el papa de Roma o no?? ESperpentic, si pais d'esperpentics intolerants que van de progrés!!!

Krupp ha dit...

Ho sento, però este blog és cada cop més un cau d'histèriques. Jo també coneixo gent de dins de les JNC, i ja procuraré informar-me, que tampoc sou tanta gent... Per l'estil que gasteu esteu molt més a prop de l'extrema dreta del país veí (España) que de Polònia. Què bruts que sou...

Anònim ha dit...

Que voleu acabar com els vostres germans d'Ebrediputats, censurant els comentaris?.
Ho dic, entre altres coses, perquè el primer ja me'l heu censurat.
Tranquils que anirem "col·laboran" per a que això sigue així.
Perdona Lluis, però lo del linck li hauries de dinar a La Marfanta, no?.
Jo també li diré, per cert.

Anònim ha dit...

La prova del coto.:

Sabem que l’imatge té poder , que els hi diguin al Jueves o al Papus!! També sabem que la llibertat i l’humor són indivisibles. Ho varem aprendre els anys de dictadura soviètica a Polònia!! Si a l’imatge aparegués Berlusconi o dirigents del PP s’assimilaria ràpidament!! Però clar si això és POLONIA nosaltres som SOLIDARNOSC!! Per denunciar una astracanada d’esquerres els posem en la situació de critica que , certament els soviètics mai han acceptat!!
Al segle XX uns animals dits feixistes varen arribar a teoritzar la superioritat racial!! Altres teoritzaven la superioritat moral , la raó històrica!! Uns i altres van provocar patiment i milers de morts!! Perquè ningú s’escandalitzi als soviètics stalinistes ens provoquen un menor rebuig. Van aportar un exercit als aliats , sense oblidar xo, que havien signat un acord amb l’alemanya nazi. També cal recordar el Gulag!!
El fet és que a hores d’ara no sabem si el que es desqualifica és l’imatge per irreverent o per un subconscient que traeix. O bé per que el comunicat és de la CNT. Sindicat de tradició anarquista irreverent , antifeixista i anticomunista.
El que si tenim clar és que a la pregunta qui és feixista (o brut) La resposta és :” I TU me lo preguntas”: feixista ets Tu!! O Millor stalinista eres tu !! I a POLONIA ens preocupen molt els stalinistes , m’enteneu oi???
La prova del coto.... Pregunta , pregunta papi. Però a la xeca no eh , eh ?? De bon rotllo , el que vulguis. POLÒNIA és POLÒNIA:

ximo ha dit...

Pio Moa dixit

Anònim ha dit...

LA CNT acusa directament al Conseller Saura i a Boada de faltar a la veritat. Contundent el comunicat...

Anònim ha dit...

La verdad es que el comunicado dela CNT es contundente , como contundente es lo de la ISO en las comisarias." Esta satifecho usted sr delincuente, perdone las molestias aqui tiene el libro de reclamaciones.A ver si empuramos al madero!! " . Por esto encuentro contundente i apropiada la imagen. Ciertamente habria que haber tomado precauciones para que no naciera el Tripartito!!! Aqui el descuido fue de CIU por no cuidar a ERC o del PP por no cuidar su parcela catalana. Como siemptre lo de sucio o fascista pasa como en el porno casi siempre esta en el cerebro del que mira. Claro que toda la comunistada se mostrara molesta i dira "fascismo" como PIO MORA. Pio no, no.. como Orwell i Preston que tambien condenaron i,,, padecieron el stalinismo.

Pedro Zuñiga

Anònim ha dit...

Be Paco, be.

Anònim ha dit...

Si, Ramon Mercader... Si.

Anònim ha dit...

Hui!!!! que ha pasat a la foto?

Anònim ha dit...

lo mateix k als teus ulls!!! s'ha fet la llum!

Anònim ha dit...

Ai, ai, que sou uns entremaliats.

Anònim ha dit...

Acollonant!!!!
Els joves escolans de St. Mas il bisbe Duran fent apologia del pensament llibertari!!!!!!
JA JA JA JA JA el mon al reves!!!!
Aneu en compte que encara os excomulgaran!!

Anònim ha dit...

PREMI . premi anonim de les 20 07 , tens premi no era feiuxisme era llibertari!!! O és lliberal?? Premi tens premi!!!

Anònim ha dit...

Tot aquesta basura infecta que aboquen els escolanets des del seu sindicat groc només persegueix una cosa: Aconseguir un cas com el de Trillo i el Yak 42. I si no es donen les circumstàncies per a que sorgeixi, doncs cal crear-les. Això es el que vol CIU i com que no pot fer-ho des de la seva pàgina EBREDIPUTATS (no queda políticament correcte – encara que deu ni dò el que hi aboquen -), doncs tenen a les seves Joventuts (sacristans) que se’n fan càrrec de la feina bruta.
El més fotut de tot es que per fer-ho no escatimen en utilitzar les pràctiques més rastreres sense importar-los-hi per a res les formes i les sensibilitats.
Al final de tot això encara aconseguiran que el que digui la investigació en tràmit sigui el de menys (tant si se’n desprenen responsabilitats com si no). Es tracta d’estigmatitzar el govern de la Generalitat per tal d’erosionar-lo de cara a les pròximes eleccions.
La veritat la volem tots, els que votem aquest govern com els que no el votem i quan ens la donin, si cal, caldrà demanar responsabilitats, si cal. La diferència però, es que els uns volem això, la veritat, i vosaltres només us interessa el Yak 42.

Anònim ha dit...

Ei,Ei ,Ei Llàstima de tristesa de país. Perquè el blog és més divertit de lo que havíem previst!!! En pocs dies ens han fet escolanets , deixebles dels bisbes Mas i Duran , joves de la JNC , llibertaris i com no feixistes!!! Berto, Ricard ha quedat demostrat que el seu registre ideològic -cultural és molt però que molt limitat. No deixaran que la realitat els desfaci les seves dèries i seguretats. Incapaços de processar una critica. Jo crec que tindríem que incorporar un heterònim nou. Paco Sanchez. Creus que al diputat li molestaria? Per altra part i quée?? No tindria res a dir. Dema parlaré d’ORWELL . Ah per cert algun es salta el llibre d’estil. Dema Orwell!!! Espero col•laboració de Reys , val??

Anònim ha dit...

Ei , si , si cinc minuts han tardat, 5 minuts en parlar del YAK . Registre pla. Els hi es igual tot. Ells solets es foten al forat!! Els hi es igual famílies , poble,e-noticies, CNT , ells fot-li amb els diputats. A mi m’encanta que em confonguin en dipu . M’agrada lo d’Orwell . Recordeu que som Polònia un blog irreverent i fora de lo real !!

Joaquin ( no el que teniu a la diana, no , un altre ) ha dit...

Si, sou irreverents i fora de lo real, així, perquè tans d'escarafalls si us diuen això, allò o el de mes allà?
Juguem tots o esgarrem les cartes, no?.
I si sou escolanets, capellanets, monicacos, monicaquillos, saltacordes o tocalaguitarra, no ho se, el que sé és que sou dignes hereus ( no metaforics, no ) de la gallinassa i de la granera ( recordeu, lectors? )aquella que nomes escampava merda ( i gallinassa ) per l'ebresfera fins que va tornar la salvació i la llum al govern tortosí.

Anònim ha dit...

La granera!!i la gallina-sasasa!! I va tornar la llumm i la salvació ... al govern Tortosi!! La salvació..Ursulines són ursulines o poder del hare -hare . Ah i juguem , jugem , jugem amb qui volem. No ens confonguin en dogmatics vigilants de la veritat universal!!! : Crec en el riu i el seu protector Manel i en la terra vigilada pels trio Sabaters i en la santissima Trinitat del Palau de la Generalitat ... Crec , Cerc , cric....

Anònim ha dit...

L’univers Orwellia dona molt de si: Les gallines són ignorants , però el seu tuf és suportable. El que és insuportable és el tuf a purins, el tuf dels garrins ; de l’ agrat de l’exèrcit de gossos . Aquí en veiem alguns, als qui no els molesta el tuf a garrí.
No canvieu , si heu de canviar un dogma per altre: “canviar una ortodoxia per altra no és necessariament un progrés”.
Hare- hare. Joaquim's.

Krupp ha dit...

No crec que digues res d'Orwell que jo no sàpigue ja. Serà interessant vore com fas parlar los morts. Per altra banda te demanaria que si has de parlar d'Orwell ho fessis quan ja se t'haigin passat los efectes de la coca. Per l'estil dels teus comentaris, ja se veu que a n'estos cursets d'estiu del Partit, la farlopa va que vola...

Anònim ha dit...

UI KRUPP veig que els gossos de la granja fan de policia del pensament!! Certament el moralisme i cinisme no amaguen la mala llet dels stalinistes. En fi, tu no necessites prendre res, el forat a les neurones ja ve de fabrica.

Krupp ha dit...

Pel que veig, he encertat. Veig que encara no toca lo d'Orwell. T'agraeixo que m'hagis fet cas. Una nit molt llarga la d'anit, eh?

Anònim ha dit...

Tens rao Krupp, ni nosaltres ni ningú pot dir res que tu no sapigues ja!! Oi??

Joaquin ha dit...

14:24, Quines coses.
Com es que heu tingut la mateixa ocurrència en lo de "Joaquim's", que els d'Ebrediputas?.
Que es, empatia? mimetisme? o poca memoria?

Anònim ha dit...

Krupp's i Joaquin's,la ignorància és el resultat del desconeixement. Es diu que la ignorància pel desconeixement volgut et fa vulgar. I quan un es creu el centre de l'univers se'n diu gili... integral

Tant us interessa saber qui forma part del sindicat? no és qui ho diu, sinó el que es diu. Com no podeu o no us interessa (no dubto que tingueu els coneixements suficients) contrarestar les afirmacions que aquí es diuen, mireu de buscar qui li posa el cascabell. Doncs hi ha molta gent que el fica, i com sabeu, som un sindicat lliure professional i autogestionari junt amb Solidaritat rural, som anti-totalitaris, i no volem suplir la realitat, només condicionar-la.

Ricardo Reys

Krupp ha dit...

Pel que he pogut comprovar aquí, "el que es diu" és variable segons la resposta donada o del que convingue dir en cada moment. Així que, en absència d'un nucli invariable d'informació que poder discutir, és molt més interessant esbrinar "qui ho diu", i en quina intenció es diu.

Anònim ha dit...

El articles són entenedors. Les declaracions del sindicat, en aquest cas no de solidarnosc, de la CNT són clares també. Hi ha molt que discutir del contingut, però poc he vist en aquest sentit. Qui serà, serà?

Krupp ha dit...

La CNT ja té les seues pàgines web pròpies i los seus blogs propis. Puc comprendre, i fins i tot compartir les seues preocupacions i reclamacions. No està tant clar, aparentment, quines són les vostres preocupacions i reclamacions, ja que a la CNT només la citeu quan us interessa. Me temo que no compartiu un rave del seu ideari.
Per altra banda, coneixeu vatros lo contingut de les gravacions d'Horta? Me temo que no. Com que sabeu que no seran publicades, al menys no en un període curt de temps, lo més fàcil és fer demagògia. Jo no tinc ni idea del que va passar en aquelles muntanyes, i vatros tampoc. Utilitzar la forta càrrega emocional causada per una tragèdia
d'aquesta magnitud per treure un rèdit polític quan no se té cap prova de res és moralment rastrero per a un sindicat d'"arrels cristianes" com lo vostre.
Ni la CNT diu res de cap gravació.

Anònim ha dit...

KRUPP I Si?? I si , nosaltres si que sabéssim que va passar a aquelles muntanyes . I si , coneguéssim el que deuria estar a les gravacions. I si, d’aquí plores la criatura . I si ? Tinguéssim el convenciment que també tu diries lo que diem , si haguessis viscut lo que alguns han viscut?? I si ??? T’asseguro que et sorprendries !!! Volem les gravacions per tu , no per nosaltres!! Volem que les pugui escoltar el Parlament en sessió tancada si convé, que es coneguin!!! Quan diem que som testimonis de càrrec , volem dir exactament això.

Krupp ha dit...

Demostreu-ho.
Jo puc dir en lo mateix convenciment que vatros que se m'ha aparegut la Madre Teresa de Calcuta i m'ha demanat rotllo. Però vos asseguro que no ha passat, no anesseu a pensar malament...
Este "I si" vostre només servix per a convencer a convençuts i sembrar dubtes sense fonament entre els altres. Jo no dic que l'actuació del govern fos correcta, que no ho sé. Segurament no del tot. Però vist lo vist, vatros tampoc heu aportat res de substancial, només enllaços a pàgines de tercers.
"Difama que algo siempre queda", veritat?

Anònim ha dit...

No KRUPP , No!!! Et diem que algú va ser-hi, és més greu del que et creus, ara els comentaris són entre tu i natros: La demostraciò esta a les gravacions!!!! Naturalment sense gravacions no hi ha prova!! No és.... difama : És; al Parlament les proves i Fi del problema!!!

Krupp ha dit...

Sou una mica pesats.
La demostració segurament estarà a les gravacions. Però què demostraran les gravacions? Que menteix Saura, o que mentiu vatros? No és que tingue una inclinació especial per Saura, però estem igual que abans: no esteu demostrant res. Si no demostreu res, la gent que no estigue predisposada a creure-vos, no vos creurà, i vos prendrà per xarlatans.
Me podeu demostrar que no sou uns xarlatans?