dissabte, 31 de gener del 2009

No és la meteorologia ... “amic” (per respecte no utilitzem l’expressió original, que com sabeu, deia és l’economia estúpid)

(LES FOTOS D'AQUEST POST CORRESPONEN A UN ACTE D'ERC , I DE LA MARINA GELI, EN UN ACTE DE LA CONSELLERIA, EL MATEIX DISSABTE DE LA VENTADA, ESTAN EN SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA)



Des de la conselleria d'Interior s’ha insistit que tothom sabia que venien vents de més de 90 km hora. Presidència, “el propi honorable Montilla”!!!!! Deia que els meteoròlegs no havien afinat prou. En què quedem??? No, no era la meteorologia. És un altra cosa. Tot i la declaració D’EXCEPCIONALITAT, el govern no va fer cas ni de les seves pròpies recomanacions. A les 4 de la tarda, després dels fets, recomanaven a la població una sèrie de mesures que ells no seguien. Com ho demostra el fet que a Tortosa estesin en ple temporal en plena Excepcionalitat la Consellera Geli pel matí, el conseller Ausàs , el dirigent Puigcercós i el Delegat del govern per la tarda. No per coordinar l’emergència.. No!!! Convocant a actes públics a més de 500 persones. Movent-se per carreteres i carrers, anant a dinar a Mig Camí o a Rasquera, sense cap precaució. Com poden reclamar precaució a la població i als alcaldes????







No es van creure les prediccions, ni les seves pròpies recomanacions!!!






És història: Molt propi dels governs socialistes de POLÒNIA.

Els metges són per quan estàs malalt.



Ja va passar amb el temporal de llevant que tant mal va fer a poblacions com Blanes. Llavors el conseller SAURA ( ja) va parlar d’ EXCEPCIONALITAT , va culpar als AJUNTAMENTS i al mal funcionament de protecció civil. Ell no era responsable de res.


Com és ben sabut el ministres o consellers eco socialistes (el socialisme real, el científic, el de debò, el d'abans autoanomenat comunisme), a Polònia no són ni van ser mai responsables de res.


L’excusa de l’excepcionalitat és una constant: L’han utilitzat i l’utilitzen permanentment. Quan l’aeroport, amb rodalies, amb els temporals i fins i tot amb la crisis. La pitjor del món mundial, la pitjor de tots els temps. Poder sí. No recordem els temporals dels anys 20 o la crisi de 29, o la post- guerra o els temporals i gelades dels 50... entre altres coses per que no hi érem. Lo que sí que podem afirmar és que els mitjans tècnics, els coneixements científics, els mitjans materials avui són MOLT MILLORS. Volem dir amb això que no acceptem el risc?? No, ni molt menys, no tot es predicible, ni evitable. Però tot és millorable. L’excusa de la excepcionalitat ens sona a la següent anècdota: Una família crida al metge, aquest es mira al pacient i molt alarmat diu: Escolti té molta febra... està molt malalt !!!! Per això hem cridat al metge!! I si no l’importa per la seva resposta canviarem de metge!!!.


Doncs això, poder cal canviar de consellers... o de Govern!!!!