dimecres, 12 d’agost del 2009

ZARAGOZA CONFESA QUE ESPIEN!!!!



Comença el matí amb el Sr. (és un dir) Zaragoza a la TV oficial “polaca”. Afirma, que ell, secretari d’organització del PS polonès, coneix, sap, té notícies certes, de trobades secretes, sopars, converses també secretes entre dirigents del PP i de CIU. Conclou que torna el Majèstic. Tan si val el que diguin els de CIU.



L’escoltem entre estupefactes i divertits. Ho comentem: O aquest individuo és tonto o és un cínic o és un cínic malvat que ens pren a tots/ o alguns per ximples!!!



El responsable d’organització del PSC confessà que té coneixement de les converses suposadament secretes del PP amb CiU. Llavors, llavors “aquest tio” espia al PP!!!! Fa un seguiment del PP i de CiU!!! O sia, la Cospedal tenia raó !!! Aquí en té la prova!!!
Que la porti a Europa!!!!



Del que no informa, Zaragoza, és de les converses secretes entre PP I PSOE al País Basc!! Suposem que si són secretes, és que són secretes i que no les sabrem a no ser que algú faci d’espia.



Per la tarda escoltem al Sr. (és un altre dir) Arenas. Afirma que “espías, haber-los hay-los” i que tothom ho sap. Fins i tot recorda el Gal. Ai, mare!!!
I a nosaltres entre el KGB, els soviètics, els socialistes polonesos ens entra una profunda preocupació.



Genteta com Zaragoza, d’una profunda maldat basada en la seva banalitat, Joan Ferran’s un ser banalment maligne, gent com Arenas, o altres del PP fan que tot sigui creïble. Tot és possible. Tot lo possible no és precisament bo. Com la llei de Murphy.



Ha estat possible un Roldan!!!, un Filesa, un Gal, Naseiro, Marbella. Perote i una d’espies. Parlo no de picaresca, parlo de ridícul “cañí”.

Ja fa temps que uns i altres se’n foten de la democràcia i de qui la vetlla, segur que si poden es controlen, espien i fan xantatge. Sempre arriben a acords quan es tracta de fer callar, de sotmetre a Polònia i a Solidarnosc!!



El bipartidisme oficial soviètic, la perestroika fictícia , els polonesos col·laboracionistes, la desídia dels intel·lectuals ens han instal·lat en un Món on els ZP, Zaragozas, Ferran’s;Arenas Trillo’s , troben el seu hàbitat, natural.



Com voleu que no ens ho creguem tot!! Com voleu que a la gent l’importi res!!!