dimecres, 11 de març del 2009

PARADOXES ZP - MONTILLA



Paradoxes. ZP – Montilla.


“Els cretencs sempre menteixen”. Epimenides de Creta formulava una paradoxa certament divertida. Si fos veritat, llavors èssent Epimenides com era, cretenc, desmentia el fet. Un cretenc deia la veritat afirmant que sempre mentia.

Eubulides ho formulava d’altra manera. Deia: “ Menteixo” . Si la afirmació fos verdadera llavors mentiria. Paradoxes.

A Polònia la paradoxa no té sentit, fa temps que ha estat resolta. Si ZP diu: "Menteixo" tots sabem que certament menteix sense faltar alhora a la veritat.

Si Montilla diu “tots els catalans menteixen” tots sabríem els límits de l’afirmació. Com "Montilla sempre menteix" : Els catalans no menteixen, qui menteix és Montilla : On és la contradicció????
Els polonesos ho tenim molt clar, hi ha qui és cretenc, polonès, socialista o mentider quan li convé.

Només cal veure com Montilla aconsella a ZP el model polonès de consens. Per fer front a la crisi. La paradoxa és que si ZP li fa cas..... llavors el model seria fer fora del Govern a Madrid al guanyador i formar govern tots els altres. Consens. Llavors Zp no podria fer-li cas per que fora del govern no podria fer reformes.

Montilla diu : "Els socialistes deuen fer reformes estructurals per fer front a a la crisis". Com a Catalunya? Quines reformes? Quins socialistes? Quina crisis?? Quins ministres ? Corbaxo?’ Chacon? Castells? Ai no, què no és ministre!!

A Polònia No hi paradoxes . Tots sabem que Zp sempre menteix o que Montilla mai diu la veritat (difícilment se li fa dir res). Menteixen fins i tot quan no volen . Una vegada ho fan com socialistes , altra com catalans , altra con nacionalistes espanyols altra menteixen al país Basc o no diuen la veritat a Polònia. Si Montilla o Zp deien “Menteixo”. Ningú ho consideraria una paradoxa. Tots preguntaríem On? Quan? Com? Tots sabríem que... Dirien una veritat, sense deixar de mentir. Són les circumstancies de ZP , de Montilla, de l’Espanya socialista.

Deia Sant Pau en epístola a Tito: “Com pel demés , un dels seus propis portaveus ho ha formulat: aquesta quantitat de peresosos i despreciables cretencs, sempre menteixen.

Nomes cal substituir la paraula “cretenc” per altra aplicable a Zp o a Montilla. Tindríem una veritat... paraula de Sant Pau. Veritat a Polònia.
Ai!!!! Déu meu quines coses!!!